To itak da ja, samo RU opozarja ZDA, če bodo poslali rakete dolgega dosega, bodo prestopili mejo. Do Erdogana še ni prišlo takšno opozorilo iz strani RU, ZDA jih pa vsak mesec dobi 10 opozoril.
Za tistega, ki pravi da so RU sile obkolile Bakhmut. Že od junija napadajo Soledar, pa ga še kar niso dobili.
Poglej priponko 61724
Včasih smo gledati takšne boje v igri World of Tanks, danes jih pa lahko v živo vidiš
Jaz sem en niegov (se mi zdi) video celo v celoti preposlušal, sem rekel, da mu dam priložnost, da stopim iz mojega mehurčka informacij.Mogoče je odgovor v 2h Andyevega videa?
ne rabijo uničevat, sam mobilizacijo nardijo..prej bral na SIOLu jih njih bolj je*e ogrevanje kot Ukrajince...razlog? mobilizirali so tud komunalce, komunalna podjetja pa oskrbujejo gospodinjstva s toploto...zdaj jih pač malčk zebeRusi bodo tako ali drugače uničevali civilno infrastrukturo, tako da je tale odločitev kar dobrodošla iz strani UK. Naj začne UA uničevati infrastrukturo po RU, potem bo lastni narod videl, kako se ljude v UA počutijo.
Bo kar pestro 2023, UA rakete dolgega dosega, droni za napad do 1000km....itd.
Nisi edini, ki si pogledal njegov videoJaz sem en niegov (se mi zdi) video celo v celoti preposlušal, sem rekel, da mu dam priložnost, da stopim iz mojega mehurčka informacij.
No, v tiste pol ure sem ugotovil, da imam žal eno možgansko celico preveč (skupaj tri), da bi tistemu verjel. Od takrat njegove “vire” spet gladko preskočim.
V bistvu je on tak kot včasih Hondaši, ko je Honda vedno zmagala, tudi če so jo vsi drugi prehiteli.