Vojna v Ukrajini 2

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.527
6.346
113
Modelu se vidi da že težko verjame svojim lažem...
1779123219243.png

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.769
-7.801
113
18.05.2014: Igor Girkin (FSB reserve colonel) and Minister of Defense of the Donetsk People’s Republic
No poglej.
Tip je bil minister za obrambo v Donetsk People’s Republic (DPR).
To je tista država, ki se je od Ukrajine odcepila, in katero odcepitev si ti prespal.
Torej je država le obstjala, kar vedno zanikaš.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.769
-7.801
113
Judging by his reaction, the guy must have spent the last four years in a coma.
Tako se bomo mi en dan zbudili iz kome, ko bo padalo po nas. In se čudili le zakaj????

Ker v Ukrajino pošiljamo orožje, obveščevalne podatke, plačujemo vojake, plačujemo režim, da napada ruse, dajemo sankcije.....in se sprenevedamo da nismo v vojni in da z to vojno nimamo nič.

Če boš ti sosedu priskrbel orožje, da bo ustrelil naslednjega soseda, ki ga oba ne marata, pa mu še sporočil, kdaj bo ravno iz hiše stopil, da ga bo lahko nanišanil, boš tudi ti obtožen umora v sostorilstvu.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jendomen in damirj

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.228
14.552
113
kod Džej-Zija
V bistvu je bolj tako, da ti kot spodoben mačo prefukaš svojo ženo na pune (kot si zadnjič omenjal, da bo sama kriva, če jo boš), da ji polomiš rebra, pa priskrbiš pretres možganov ali dva, potem pa njena bff njej priskrbi najprej pepper spray, in ko ta ne pomaga, še tazer. Potem pa ti pizdakaš (kot tule počneš že štiri leta), ker ti je baba scvrla jajca.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

damirj

Guru
9. maj 2012
6.162
2.889
113
Tako se bomo mi en dan zbudili iz kome, ko bo padalo po nas. In se čudili le zakaj????

Ker v Ukrajino pošiljamo orožje, obveščevalne podatke, plačujemo vojake, plačujemo režim, da napada ruse, dajemo sankcije.....in se sprenevedamo da nismo v vojni in da z to vojno nimamo nič.

Če boš ti sosedu priskrbel orožje, da bo ustrelil naslednjega soseda, ki ga oba ne marata, pa mu še sporočil, kdaj bo ravno iz hiše stopil, da ga bo lahko nanišanil, boš tudi ti obtožen umora v sostorilstvu.
Rusi so se zdaj en dan zbudili iz kome in se čudijo kako pada po njih?!

Izgleda so v tem 20. nadstropju imeli zaloge nafte ali pa urili vojake, ali pa tajne agente, prodajalce ruske propagande, ups , ruske megle, ali pa samo kotili male ruske nacistke. Očitno nekaj od tega, ker te tako močno boli en sesut ruski blok sredi mockbe.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.714
4.773
113
Ko se je začela ta slovita pardnevna operacijo so vpili če bodo Z rakete padle v Rusijo bodo napadli Nato, če bodo Ukrajinci napadli v Rusiji jih bodo zbrisali...

Sedaj pa to gledamo...
Mrši srou pa letu?

burleska edino kar je res problem je enormno onesnaženje ko jim po celi Rusiji razfukavajo zalogovnike... Putka je vidno naveličan, samozavest pa je taka, da si še po Rusiji več ne upa, da nebi izklapljal gprs in internet....

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.527
6.346
113
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe