Zakaj jim nisi razložil kaksen seronja si po forumih.....bi jo dobil mimokrste pred vsemi lokalnimi veljaki!Ko se že ravno norčuješ iz ruske kanalizacije, dobršen del Slovenije jo še nima, Js sem jo dobil pred 10-timi leti pa sem iz mestne občine v strnjenem naselju.
Waw, še pred postavitvijo mostu!
yuga 21 stoletja...še manjko kofeta sekret papirja in kavbojk in bo slika popolna
To je pa res drago. več kot 50 eur/ liter. in to v veleprodaji.Kriza je povzročila rekordne cene bencina na veleprodajnem trgu. V torek je bil standardni bencin A-92 v St. Peterburgu vreden 71.970 rubljev (približno 61.900 evrov) na tono, A-95 pa 81.337 rubljev (približno 70.300 evrov) na tono
Cena litra bencina na bencinski v St. Petersburgu je ca. 0.8€/liter.To je pa res drago. več kot 50 eur/ liter. in to v veleprodaji.
Haha le kje novinarji pobirajo te številke :-(
Ja, saj tudi na panojih s cenami pred črpalkami, ki jih na kratko vidimo pred črpalkami v videu, je cena približno toliko ali še manj.Cena litra bencina na bencinski v St. Petersburgu je ca. 0.8€/liter.
Ja, saj tudi na panojih s cenami pred črpalkami, ki jih na kratko vidimo pred črpalkami v videu, je cena približno toliko ali še manj.
Ampak Kameleonu je pa ta propagandni filmček vseeno polepšal dan, ker uživa nad trplenjem rusov, nas pa nasmejal ob njegovi neumnosti, kaj vse on sveto verjame in kakšne neumnosti tu lima.
kaj ti pomaga nižja, nizka cena nafte, plina če gre vsaka 2 tedna ena rafinerija u luft to pa pomeni manj plina/goriva/predelane nafte, posledično pa tudi višjo ceno energentov. Tu se pa še posebno zatakne, saj so plače mizerne, dodaj še visoke cene/stroške hrane....pa slika ni več tako čudovitaVažn da imajo v RuZZiji nižje cene nafte in plina, lahko bi imeli še ceneje, glede na to da jim dobesedno vse brizga iz zemlje...
To da uničujejo drugo državo, pobijajo ljudi (svoje in tuje), zapirajo novinarje, morijo politične nasprotnike, to je pa vse vredu...
Poglej priponko 100687
To tudi veliko pove o ljudeh ki samo zagovarjajo to...![]()
Nebi rekel, da novinarka (ki si ne zasluži tega imena) ne pozna osnovnih enot.Novinarka pač ne pozna osnovnih enot in piše neumnosti, ...
Ti opisuješ Slovenijo..... to pa pomeni manj plina/goriva/predelane nafte, posledično pa tudi višjo ceno energentov. Tu se pa še posebno zatakne, saj so plače mizerne, dodaj še visoke cene/stroške hrane....pa slika ni več tako čudovita
Aaaaaaaa hahahahahaha, umiram...Nebi rekel, da novinarka (ki si ne zasluži tega imena) ne pozna osnovnih enot.
Js bi rekel da čisto zavestno in premišljeno laže. Kar je za portal, kjer objavlja pričakovano.
Lep primer propagande, na katere Kameleon vedno znova naseda, in naprej prodaja kot sveto resnico..
model daj ga na ignor bo svet lepši. takih jajc, da ne napišem kretenizmov se ne da razumet. Sem samo zgoren post prebral pa...mi je blo žalAaaaaaaa hahahahahaha, umiram...
to govori največji prodajalec RuSSke propagande tipa Goebbels mirsi
Psihiatrija totalna!
Plača pa? 500eur....Cena litra bencina na bencinski v St. Petersburgu je ca. 0.8€/liter.
Raje 250 (neko njihovo povprečje)...Plača pa? 500eur....