Samo bedak tako razmišlja.Evo, se bodo lahko delavci iz avtomobilske industrije zaposlili v vojaški industriji. Hvala Putinu za rešitev.
Orožje je problem in ne rešitev.
Samo bedak tako razmišlja.Evo, se bodo lahko delavci iz avtomobilske industrije zaposlili v vojaški industriji. Hvala Putinu za rešitev.
To o celi ukrajini je pravljica zahoda in mokre sanje putke.Kaj bi naj? Rusiji pomagala da čimprej zbomba celo Ukrajino in se vse v par mescih konča?
Sem bil tega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.Samo bedak tako razmišlja.
Orožje je problem in ne rešitev.
Kaj je all in?Jaz bi pa rekel, da bo to Eveopo še bolj povezalo. Z izjemo Madžarske.
Putin je točno na to računal, da se bomo med seboj skregali in tega sem se na začetku bal. Sedaj mislim, da je edina možnost all in. In je to vsem jasno. Spet, Orban izjema.
Dečko dragi, tebi putin nic ni vzel.Sem bil istega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.
Sedaj razumem zakaj si Iran in ostali prizadevajo priti do nukic. To je edino zagotovilo, da te bodo pustili pri miru.
Pazi, rusa naš v omari.Sem bil tega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.
Sedaj razumem zakaj si Iran in ostali prizadevajo priti do nukic. To je edino zagotovilo, da te bodo pustili pri miru.
Mi je pa konkretno žal, da bomo sedaj namesto za maslo zapravljali za topove, ampak raje sem lačen in živ na domači zemlji, kot pa sit pod “Putinom”.
All in je vlaganje v orožje in svojo vojsko in nadaljevanje pomoči Ukrajini, da se ubrani pred Putinom.Kaj je all in?
Puška brez vojaka? Zakaj bi dandanes nekdo z polno ritjo šel v jarek v ukrajini?
Kaj bo branil?
Itak. Sami smo si vse zakuhali, ker smo verjeli v mednarodno pravo in partnerske odnose. Putin je pokazal, da je vse to samo del izkoriščanja.Dečko dragi, tebi putin nic ni vzel.
Vzeli smo si sami, naša odločitev, ne njegova.
Itak kaj bolj argumentiranega ne znaš napisati.Pazi, rusa naš v omari.
All in je vlaganje v orožje in svojo vojsko in nadaljevanje pomoči Ukrajini, da se ubrani pred Putinom.
Itak. Sami smo si vse zakuhali, ker smo verjeli v mednarodno pravo in partnerske odnose. Putin je pokazal, da je vse to samo del izkoriščanja.
Kakorkoli, gremo v orožarsko industrijo.
Kakšen imaš pa ti argument, da bo rus kmalu na sloveski meji oz. v tvoji omari.Itak kaj bolj argumentiranega ne znaš napisati.
A veš kaj? BMK zate in tvoje zapise.![]()
A si spremenil mišljenje? Ker do sedaj si bil pa raje lačen, kot pa da bi bi bil nek prebivalec Krima ali Donetska sit pod Putinom....., ampak raje sem lačen in živ na domači zemlji, kot pa sit pod “Putinom”.
Brez tebe ne morem.A si ti videl, da sem dal “Putina” v navednice? Sedaj pa razpredaj naprej.
Za plitke drži to razmišljanje.Če prav razumem; če si napaden in se braniš, si kriv za vojno, ker nisi za mir?
Ne.All in je vlaganje v orožje in svojo vojsko in nadaljevanje pomoči Ukrajini, da se ubrani pred Putinom.
Itak. Sami smo si vse zakuhali, ker smo verjeli v mednarodno pravo in partnerske odnose. Putin je pokazal, da je vse to samo del izkoriščanja.
Kakorkoli, gremo v orožarsko industrijo.
Napadene so bilo pravkar odcepljene pokrajine Krim in Donbas, tako kot jr tudi Slovenija bila napadena od JNA, ko se je odcepila.Če prav razumem; če si napaden in se braniš, si kriv za vojno, ker nisi za mir?
Fond naj gre za orožje. To prinaša mirJa, se opravičujem za mojo plitkost.
Predlagam, da za nas nesposobne rata Alter plačljiv, iz tega fonda pa se bo izplačevalo odškodnine vam mentorjem, ki nam boste odpirali oči.