Vojna v Ukrajini 2

sad

Guru
24. avg 2007
21.362
10.005
113
Samo bedak tako razmišlja.
Orožje je problem in ne rešitev.
Sem bil tega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.
Sedaj razumem zakaj si Iran in ostali prizadevajo priti do nukic. To je edino zagotovilo, da te bodo pustili pri miru.
Mi je pa konkretno žal, da bomo sedaj namesto za maslo zapravljali za topove, ampak raje sem lačen in živ na domači zemlji, kot pa sit pod “Putinom”.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.774
2.448
113
Pomurje
Jaz bi pa rekel, da bo to Eveopo še bolj povezalo. Z izjemo Madžarske.
Putin je točno na to računal, da se bomo med seboj skregali in tega sem se na začetku bal. Sedaj mislim, da je edina možnost all in. In je to vsem jasno. Spet, Orban izjema.
Kaj je all in?
Puška brez vojaka? Zakaj bi dandanes nekdo z polno ritjo šel v jarek v ukrajini?
Kaj bo branil?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.774
2.448
113
Pomurje
Sem bil istega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.
Sedaj razumem zakaj si Iran in ostali prizadevajo priti do nukic. To je edino zagotovilo, da te bodo pustili pri miru.
Dečko dragi, tebi putin nic ni vzel.
Vzeli smo si sami, naša odločitev, ne njegova.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.774
2.448
113
Pomurje
Sem bil tega mišljenja in je Putin dokazal, da tudi v 21 stoletju žal brez orožja ne gre, ker ti taki bedaki vse vzamejo. Ne samo to, prišli smo do tega, da je napadeni kriv za vojno.
Mi je pa konkretno žal, da bomo sedaj namesto za maslo zapravljali za topove, ampak raje sem lačen in živ na domači zemlji, kot pa sit pod “Putinom”.
Pazi, rusa naš v omari.

• Objave ne odobravam
Reactions: damirj in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.362
10.005
113
Kaj je all in?
Puška brez vojaka? Zakaj bi dandanes nekdo z polno ritjo šel v jarek v ukrajini?
Kaj bo branil?
All in je vlaganje v orožje in svojo vojsko in nadaljevanje pomoči Ukrajini, da se ubrani pred Putinom.
Dečko dragi, tebi putin nic ni vzel.
Vzeli smo si sami, naša odločitev, ne njegova.
Itak. Sami smo si vse zakuhali, ker smo verjeli v mednarodno pravo in partnerske odnose. Putin je pokazal, da je vse to samo del izkoriščanja.
Kakorkoli, gremo v orožarsko industrijo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.774
2.448
113
Pomurje
All in je vlaganje v orožje in svojo vojsko in nadaljevanje pomoči Ukrajini, da se ubrani pred Putinom.

Itak. Sami smo si vse zakuhali, ker smo verjeli v mednarodno pravo in partnerske odnose. Putin je pokazal, da je vse to samo del izkoriščanja.
Itak kaj bolj argumentiranega ne znaš napisati.
A veš kaj? BMK zate in tvoje zapise.:cool:
Kakšen imaš pa ti argument, da bo rus kmalu na sloveski meji oz. v tvoji omari.
Mislim, da se orožje pripravlja za napačnega sovražnika.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.684
-4.307
113

Ne.
Sami smo si zakuhali, ker smo verjeli, da Ruse lahko premagamo, in plačevali Ukrajince da so umirali v bolu z Rusi. Pa je Putin pokazal, da ne gre tako zlahka, kot ste mislili.
Ne gremo samo v vojaško industrijo, bomo šli tudi v jarke, orožje rabi tudi ljudi in Ukrajincev počasi zmanjkuje.

Ukrajinci sedaj stokajo o varnostnih zagotovilih. Ko so pa Rusi zahtevali svoje varnostno zagotovilo - da ukrajina ne gre v nato - so se pa nekateri smejali, češ kaj nam pa morejo če to ignoriramo.