Ene par se jih je srečalo z realnostjo.Ksz...
A tukaj na forumu se je pogled na ukrajinsko vojno z Rusijo tudi spremenil po Trumpovih akcijah?
... in naenkrat je USA big friend, čajna pa enemy.Zelenski je neizvoljen nesposoben diktator z 4% podporo. Dali smo jim za 500 miljard pomoči katero morajo vrniti. Izrael je naš največji zaveznik!
Ksz...
A tukaj na forumu se je pogled na ukrajinsko vojno z Rusijo tudi spremenil po Trumpovih akcijah?
kdo?3. Trumpa so v ZDA dobesedno raztrgali
Eh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.kdo?
Desni mediji ga v glavnem hvalijo.
Na foxu recimo, kjer novice ki tudi republikance delijo niso ravno na prvi strani.Recimo Trumpove izjave o Ukrajini, so drugirazredna tema, o kateri ajraje ne bi pisali.
Po anketah ga večina še vedno podpira.
A znano je,da je šlo za čiščenje nacizma.Itak, 500 milijard želi nazaj, boli njega za sovjete, važna je računica, enako je pri evropski pomoči.
To ni pomoč "bratom" Ukrajincem, ampak oderuško posojilo.
Ukrajina je masten plena tako za EU, ogromen trg, kakor za ZDA, surovine, takšne ali drugačne.
Samo Ivanove ovčke ste preplašene, da gre za obrambo pred komunisti in je bilo potrebno poslati rjaste t55, da bi jih ustavile prve granatice...
Že zdavnaj sem rekel, da to ni naša zadeva in da se ne vtikajmo v sovjetski konflikt, tudi nam Ukrajina ni pomagala.
Saj veš kako za njih zgleda cel svetEh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.
In ker je Orban zlizan s Putinom, ta pa bo sprejel enak povračilni ukrep, se lahko posloviš od svojih prihrankov, ki jih imaš v OTP banki. Enako tudi podjetja, ki poslujejo prek te banke, A tako si mislil?Za začetek lahko recimo ukalkuliraš 300miljard ruskih zamrznjenih sredstev.
Kaj ne drži kar sem napisal?Eh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.
P.S. Še tu na forumu je tiste nekaj zagretih trumptardov še vedno trdno v okopih, pripravljenih na branjenje in relativiziranje vsakega idiotizma
Saj veš, da nimaš prav, ne?Eh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.
P.S. Še tu na forumu je tiste nekaj zagretih trumptardov še vedno trdno v okopih, pripravljenih na branjenje in relativiziranje vsakega idiotizma
A sem kaj rekel, da ne drži?Kaj ne drži kar sem napisal?
Vem, da ti nimašSaj veš, da nimaš prav, ne?
Ok, nisem točno razumel.A sem kaj rekel, da ne drži?
Nadaljujem tvoj post, ki se nanaša na damirjeve prebliske
Sem ti dal ljubezen. Bo ok?Mene skrbi par stvari:
1. Trump očitno daje vem napačne pdoatke z namenom razburkanja, zakaj že? Tale zgodbica o 4% podpore Zelenskega v Ukrajini je meh. Baje je po anketah podpora še celo zrasla in številka je 57%. Če verjamemo...
2. takoj po začetku srečanja so se začeli napadi na dve večji platformi za varno sporočanje, guess what, source je že identificiran iz Rusije. Zakaj že? Sej pa so best frendi s Trumpom zdaj. Ampak izgleda da ruskoti ne verjamejo Trumpu, tako kot še pol sveta tudi ne.
3. Trumpa so v ZDA dobesedno raztrgali
Predvidevam, da bo bosta tu sedaj jonny77 in jest5 stisnla valjajočega smeškota![]()
B81 ter tomi vsekakor.Lahko poiščeš kakšen tak zgled, kar v temi "USA niso več numero uno" ni zaslediti takih vernikov.
enega si očitno pozabilB81 ter tomi vsekakor.
Ali vir novic ni pravi ali pa prstke dol.
Če si našel, kar si našel, bi tudi drugo. Ankete že kažejo nižjo podporo. Zanimivo sicer, da Trumpa nihče resno ne jemlje kaj preveč, razen tu sedaj v zvezi z Rusijo in Ukrajino, to pa sveto drži vse kar rečekdo?
Desni mediji ga v glavnem hvalijo.
Na foxu recimo, kjer novice ki tudi republikance delijo niso ravno na prvi strani.Recimo Trumpove izjave o Ukrajini, so drugirazredna tema, o kateri ajraje ne bi pisali.
Po anketah ga večina še vedno podpira.