Vojna v Ukrajini 2

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.779
1.465
113
1740030200884.png

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.655
7.283
113
Zelenski je neizvoljen nesposoben diktator z 4% podporo. Dali smo jim za 500 miljard pomoči katero morajo vrniti. Izrael je naš največji zaveznik!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.213
-8.849
113
Ksz...

A tukaj na forumu se je pogled na ukrajinsko vojno z Rusijo tudi spremenil po Trumpovih akcijah?
Ene par se jih je srečalo z realnostjo.

Sicer se bo verjetno trumplova narativa še parkrat spremenila, predno bo vsega konec. Je pa jasno, da če ne bo trumpl dobil, kar si je naprdnil(denar nazaj tako ali drugače), bo vrgel Ukrajino pod vlak.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

damirj

Guru
9. maj 2012
5.424
2.463
113
Ksz...

A tukaj na forumu se je pogled na ukrajinsko vojno z Rusijo tudi spremenil po Trumpovih akcijah?

Mene skrbi par stvari:
1. Trump očitno daje vem napačne pdoatke z namenom razburkanja, zakaj že? Tale zgodbica o 4% podpore Zelenskega v Ukrajini je meh. Baje je po anketah podpora še celo zrasla in številka je 57%. Če verjamemo...
2. takoj po začetku srečanja so se začeli napadi na dve večji platformi za varno sporočanje, guess what, source je že identificiran iz Rusije. Zakaj že? Sej pa so best frendi s Trumpom zdaj. Ampak izgleda da ruskoti ne verjamejo Trumpu, tako kot še pol sveta tudi ne.
3. Trumpa so v ZDA dobesedno raztrgali

Predvidevam, da bo bosta tu sedaj jonny77 in jest5 stisnla valjajočega smeškota :D

jest5

Guru
18. avg 2007
26.213
-8.849
113
kdo?
Desni mediji ga v glavnem hvalijo.
Na foxu recimo, kjer novice ki tudi republikance delijo niso ravno na prvi strani.Recimo Trumpove izjave o Ukrajini, so drugirazredna tema, o kateri ajraje ne bi pisali.
Po anketah ga večina še vedno podpira.
Eh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.

P.S. Še tu na forumu je tiste nekaj zagretih trumptardov še vedno trdno v okopih, pripravljenih na branjenje in relativiziranje vsakega idiotizma

• Haha
Reactions: damirj

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.390
3.967
113
Itak, 500 milijard želi nazaj, boli njega za sovjete, važna je računica, enako je pri evropski pomoči.

To ni pomoč "bratom" Ukrajincem, ampak oderuško posojilo.

Ukrajina je masten plena tako za EU, ogromen trg, kakor za ZDA, surovine, takšne ali drugačne.

Samo Ivanove ovčke ste preplašene, da gre za obrambo pred komunisti in je bilo potrebno poslati rjaste t55, da bi jih ustavile prve granatice...

Že zdavnaj sem rekel, da to ni naša zadeva in da se ne vtikajmo v sovjetski konflikt, tudi nam Ukrajina ni pomagala.
A znano je,da je šlo za čiščenje nacizma.
Ponosno ti povem, da: Mi smo nikogaršnji hlapci!

corsol

Guru
11. mar 2010
3.189
1.083
113
8
Eh, to spada skupaj s tisto neumnostjo, da cel svet sovraži Ruse. Lastne preference posploši na vse.

P.S. Še tu na forumu je tiste nekaj zagretih trumptardov še vedno trdno v okopih, pripravljenih na branjenje in relativiziranje vsakega idiotizma
Kaj ne drži kar sem napisal?

Glede anket pa je recimio danes fox objavil rezultate 3eh,....ki kažejo trend navzdol......napisali so da so rezultati "presenetljivi"
Glede precejšnje podpore trumpu v anketah sem povzemal CNN izpred 1T.V primerjavi za isto obdobje prvega mandata je Trump imel sedaj precej višjo podporo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.705
2.430
113
Pomurje
Mene skrbi par stvari:
1. Trump očitno daje vem napačne pdoatke z namenom razburkanja, zakaj že? Tale zgodbica o 4% podpore Zelenskega v Ukrajini je meh. Baje je po anketah podpora še celo zrasla in številka je 57%. Če verjamemo...
2. takoj po začetku srečanja so se začeli napadi na dve večji platformi za varno sporočanje, guess what, source je že identificiran iz Rusije. Zakaj že? Sej pa so best frendi s Trumpom zdaj. Ampak izgleda da ruskoti ne verjamejo Trumpu, tako kot še pol sveta tudi ne.
3. Trumpa so v ZDA dobesedno raztrgali

Predvidevam, da bo bosta tu sedaj jonny77 in jest5 stisnla valjajočega smeškota :D
Sem ti dal ljubezen. Bo ok?

• Haha
  • Ljubezen
Reactions: Kamele0N in damirj

damirj

Guru
9. maj 2012
5.424
2.463
113
kdo?
Desni mediji ga v glavnem hvalijo.
Na foxu recimo, kjer novice ki tudi republikance delijo niso ravno na prvi strani.Recimo Trumpove izjave o Ukrajini, so drugirazredna tema, o kateri ajraje ne bi pisali.
Po anketah ga večina še vedno podpira.
Če si našel, kar si našel, bi tudi drugo. Ankete že kažejo nižjo podporo. Zanimivo sicer, da Trumpa nihče resno ne jemlje kaj preveč, razen tu sedaj v zvezi z Rusijo in Ukrajino, to pa sveto drži vse kar reče :) ker naredil ni še nič..