mi ne bomo nukecov metaliNow, a NATO official has said a Russian nuclear strike will change the course of the conflict in Ukraine and almost certainly trigger a "physical response" from Ukraine, allies and potentially from NATO.
Ne fora je da ne gre za isti kamion. Označene so očitne razlike.A tuki je bilo skritih 22.400kg eksploziva?
mi ne bomo nukecov metali
nima sam stric vlado beta delcev na zalogi....mi ne bomo nukecov metali
Armate prihajajo!
Se spomine kako so nas rusofili prepričevali, da so vsi uničeni BMP-1 ukrajinski, z Z znakom gor narisanim za namene propagande? Ker Rusi ne uporabljajo tako zastarele opreme? Isto za Tochka U rakete, z katerimi so ukrajinci obstreljevali sami sebe. Ker rusi tega nimajo več v uporabi + neke serijske številke so se našle v neki kleti ali biolabu v Donbasu.
Poglej priponko 60136
Poglej priponko 60135
Fora je, da so nenormalne številke za takšno malo eksplozijo. V ruzzki propagandi sem zasledil, da naj bi bilo 22.400kg eksploziva, takšna količina bi krepko več škode naredila.Ne fora je da ne gre za isti kamion. Označene so očitne razlike.
pol se vidi da je zahod tudi debilen...mi ne, nato pa mogoče da....pa usa morda tudi...pa FR, GB tud morda.....
pol se vidi da je zahod tudi debilen...
Vprasanje sicer kaj bi trump…ce se ne bi kaj zmenil