Ja ampak če jaz napišem nekaj proukrainskega pa zbrišejo, sem večkrat doživel. Zdaj niti ne grem tja.Vsekakor se lahko ima svobodo govora. Drugo pa je širjenje laži v komentarjih.
Ja ampak če jaz napišem nekaj proukrainskega pa zbrišejo, sem večkrat doživel. Zdaj niti ne grem tja.Vsekakor se lahko ima svobodo govora. Drugo pa je širjenje laži v komentarjih.
Zna bit da bo tega več in več.
We don't know who this is, but the comrade introduces himself as the leader of the PMC "Paladin" His name is Georgy Zakrevsky. In this video, he announces a march on Moscow, calls on citizens and servicemen of the so called "Russian Federation" to join them and overthrow Putin
x.com
x.com
Naborniki na služenju vojaškega roka v RF so agresorski vojaki ?Prav je da se agresorski vojaki predajajo. Ce bi vsi tako naredili... putinu bi se zmesalo
Tebe pa izgleda niti dosegla ni. Naborniki, ki služijo vojaški rok so eno, in tega služiš samo v območju svoje države in ne vojskuješ in se bojuješ in napadaš tuje države. Če pa gre nabornik napadat tujo državo, je pa kratkomalo le in samo vojak. Torej, v primeru agresorja rusije, je to agresorski vojak.Naborniki na služenju vojaškega roka v RF so agresorski vojaki ?
Pamet je nekatere zapustila.
Uuuu, tale Kursk je pa očitno zelo razburkal Rusko - Rusofilske loge, le kako si upajo oni to delat kar jim mi počnemoNaborniki na služenju vojaškega roka v RF so agresorski vojaki ?
Cakaj malo, stop kak zaj ti to mislis?Naborniki na služenju vojaškega roka v RF so agresorski vojaki ?
Naborniki na služenju vojaškega roka v RF so agresorski vojaki ?
"Treba je poudariti, da so ukrajinske oborožene sile civilizirana evropska vojaška sila, ki se v celoti drži zakonov in običajev vojskovanja, mednarodnega humanitarnega prava," je izjavil tiskovni predstavnik ukrajinskega zunanjega ministrstva Tikhiy.
...medtem pa ta civilizirana vojaška sila v času popoldanske prometne konice s kasetnim strelivo napade poln avtobus civilistov v Lisičansku.
Če nimajo namena osvajanja ozemlja in jim je izvajanje terorja nad civilnim prebivalstvom več vredno kot boj na lastnem ozemlju, je ta civilizirana vojaška sila, ki je danes dobila novih 4 milijarde evrov, ena navadna teroristična vojaška sila.