Glede na video ki obstaja, je eksplozija popolnoma drugačna... skoraj gotovo fejk, vprašanje kdo ga je ven dal?
Temu se je že skisalo 6 mesecov nazaj, na krim bi morali poslati ene 5-10 300kg bomb.Evo kmer, kater meče bombe na civile Ukrajino obtožuje terorizma.
Crimea bridge: Putin accuses Ukraine of 'terrorism'
Vladimir Putin accuses Ukraine of attacking the bridge to Crimea, saying it was an "act of terrorism".www.bbc.com
Temu se orng kisa....
Bolj verjetno čik od delavca, ki je napako odpravljal.Baje je pri mostu šlo za napako na električni napeljavi.
Hm, to zna zaostriti zadeve. Jaz samo upam, da se ne bomo jutri zbudili in bodo po TVju pravili, da naj ostanemo noter in ne jemo zelenjave z vrta, tako kot je bilo ob Černobilu,The White House has declined to comment on an explosion that damaged Russia's road-and-rail bridge to Crimea but said it will continue to supply Ukraine with arms and that Russian President Vladimir Putin started the war and could end it if he chose.
To se lahko zgodi že brez jederske bombe, NPP lahko postane novi černobil. Rusi ne boto kar tako zapustili tole jedersko elektrarno v zaporožju, če jo pa bodo morali, bodo pa naredili kakšno pizdarijo okrog reaktorja.Hm, to zna zaostriti zadeve. Jaz samo upam, da se ne bomo jutri zbudili in bodo po TVju pravili, da naj ostanemo noter in ne jemo zelenjave z vrta, tako kot je bilo ob Černobilu,
Hm, to zna zaostriti zadeve. Jaz samo upam, da se ne bomo jutri zbudili in bodo po TVju pravili, da naj ostanemo noter in ne jemo zelenjave z vrta, tako kot je bilo ob Černobilu,