Mislim da to ne drži.... mi je jasno da je v vsaki državi nekaj takega folka, odvisno od situacije, nekje več nekje manj,Ne vem če kje kdo trdi, da rusi niso nacisteki.
S priznavanjem ukrajinskih nacistekov imate ukrofili težave.
Od danes naprej je Azov za ameriške nacisteke isto nacističen kot so sami oz. niso, vstavi po želji
Ne vem če kje kdo trdi, da rusi niso nacisteki.
S priznavanjem ukrajinskih nacistekov imate ukrofili težave.
Od danes naprej je Azov za ameriške nacisteke isto nacističen kot so sami oz. niso, vstavi po želji
Točno to!Najprej naj rusi pred svojim pragom pospravijo. To da se borijo proti nacistom v ukrajini, trobijo/trobite rusofili že do onemoglosti s peno v ustih od začetka nonstop. Chill.
Glavni razlok Ruske invazije na Ukrajino, je bila denacifikacija Ukrajine, ampak prjatu, najprej je treba te stvari pri sebi poštimat,
potem se greš lahko šele pametovat drugim...
v tem tvojem skropucalu nisi sposoben obsodit ukro nacijev?Najprej naj rusi pred svojim pragom pospravijo. To da se borijo proti nacistom v ukrajini, trobijo/trobite rusofili že do onemoglosti s peno v ustih od začetka nonstop. Chill.
Whataboutizem ni ql.v tem tvojem skropucalu nisi sposoben obsodit ukro nacijev?
Whataboutizem ni ql.
Drugače pa sem ja, zakaj ne, ampak poanta je, da se rusija peni o nečem, kar je pri njih samih veliko večji problem.
Dokazov je kolikor jih želiš videti.DOKAZ da so bili na tem letalu UKRAJINSKI ujetniki??????
Ni dokaza, samo Ruska propaganda je to...
Še enkrat, kje trdim da ni.Whataboutizem ni ql.
Drugače pa sem ja, zakaj ne, ampak poanta je, da se rusija peni o nečem, kar je pri njih samih veliko večji problem.
Pol ga pa nehej zganjati aneWhataboutizem ni ql.
Ti si začel prvi..Pol ga pa nehej zganjati ane
Moj ata je močnejši kot tvoj....Ti si začel prvi..
kaj so pa takšnega storili?Še enkrat, kje trdim da ni.
Niti en ukrofil se danes ni javil in pokomentiral sramotnega ameriškega dejanja.
.Za Azov info. že dalj časa kažejo da nekaj se dogaja in do danes naj bi se precej "unesli", poleg tegaŠe enkrat, kje trdim da ni.
Niti en ukrofil se danes ni javil in pokomentiral sramotnega ameriškega dejanja.
Tega ne bova nikoli izvedela, je pa možno, da je tvoj bolj podoben papigiMoj ata je močnejši kot tvoj....
Še enkrat, kje trdim da ni.
Vidim da ti malo kaj potegne .Tega ne bova nikoli izvedela, je pa možno, da je tvoj bolj podoben papigi![]()
Biden ukinil prepoved enote Azov. Enota sedaj lahko uporablja ameriško orožje.
![]()
Ukinuta zabrana azovcima. Od sada smiju koristiti američko oružje
GLASNOGOVORNIK nije želio precizirati kada je zabrana ukinuta ili jesu li oružje koje je isporučio SAD već dostavljeno Azovu.www.index.hr
Ko boš nacizem razumel (se večen optimist) oz. doživel, ne boš srčekov lepil.kaj so pa takšnega storili?