Nekomu je v interesu čim bolj uničiti rusijo. Če bi ukrajinci dobili takoj pravo orožje in dovoljenja, bi bilo prehitro konec
a je tko kt v ex jugi ko so gorenjeve pralne stroje menjavali za makedonske lubenice?
to o ukrajini govoriš?taki, ki so zaostali naj ne drkajo po razvitem svetu. To je nauk.
zajebantne, ukrajina ne drka po evropi, ampak se želi razviti. Sem na napisal, ker vidim, da ne razumeš.
Oooo kakšen umotvor bo pa sedaj prišel kle ven?Zdej ste me pa čisto zmedli s temi romunskimi avtomobili, napredkom in zaostankom.
Ali je treba te, ki so zaostali v razvoju, imajo majhne plače, živijo težko, imajo korupcijo v državi, ali jim je treba pomagat ali jih bombandirat in nabit še sankcije?
Razviti si želi vsak.ne, ukrajina ne drka po evropi, ampak se želi razviti. Sem na napisal, ker vidim, da ne razumeš.
Ne smejte se, Mirsi ima spet popolnoma prav. Rusija je neodvisna, Putin ne fehtari po EU, kot Zelenski.Razviti si želi vsak.
Ukrajina še najbolj drka po evropi, zelenski vsak teden po evropi fehtari, zahteva, grozi, ukrajini je zahod pošenkal že 300 miljard, Rusija živi neovisno od EU, ne hodi Putin v EU fehtarit. . Še vedno pa ne vem, Ali je treba te, ki so zaostali v razvoju, imajo majhne plače, živijo težko, imajo korupcijo v državi, ali jim je treba pomagat ali jih bombandirat in nabit še sankcije?
Joj ali jaz ne razumem ali pa si ti "malo" čuden nekaj stvari tukaj ne gre skupaj, ali pa morda v tvojem svetu gre...Razviti si želi vsak.
Ukrajina še najbolj drka po evropi, zelenski vsak teden po evropi fehtari, zahteva, grozi, ukrajini je zahod pošenkal že 300 miljard, Rusija živi neovisno od EU, ne hodi Putin v EU fehtarit. . Še vedno pa ne vem, Ali je treba te, ki so zaostali v razvoju, imajo majhne plače, živijo težko, imajo korupcijo v državi, ali jim je treba pomagat ali jih bombandirat in nabit še sankcije?
... in obratno!Nekomu je v interesu čim bolj uničiti rusijo. ....
a bejž no...ja, spet te zarote...
rusija je sla sama v to vojno in tudi ve in pricakuje, da bojo pac posledice tudi na njenem ozemlju. da bi pa ua lahko "cimbolj" unicila rusijo se pa ni za bati.
ce bi zaceli prevec resno srat po njihovem, bojo sli avioni nad kijev in se bi ustavilo vse skupaj.
zabo je treba pocas kuhat, ceprav se tukaj ne ve vec kdo koga kuha.
Putin če konča vojno z izgubo terena, ki ga trenutno imajo je obglavljen sredi Moskve. To je jasno. Toliko koleterale in bankrot ter poboj lastnih ljudi (padanje skozi okna ter likvidacij v tujini) se tako ali tako ne bo dobro izšlo.Facto!
Putin ve, da ga Kitajc izkorišča. Ve! Pa še vedno rine v biznis z njim. Ker drugega nima! S. Koreja pač nima toliko resorov!
Sklepa biznis z afriko. In kaj bo ona ponudila, kar on nima? Kanon futer. Ja pa kaj še!
Če ve, da ga izkorišča, tudi ve, kako globoko v riti je - Putin. In to v katerekoli.
Zdej ste me pa čisto zmedli s temi romunskimi avtomobili, napredkom in zaostankom.
Ali je treba te, ki so zaostali v razvoju, imajo majhne plače, živijo težko, imajo korupcijo v državi, ali jim je treba pomagat ali jih bombandirat in nabit še sankcije?
Tipičen primer opranca ko hajpa na rusko železo, konzumira pa Z igračke in živi tukaj ne v svoji vukojebini...Izgleda si tudi ti na istem razvojnem statusu kot rusija in več od tega ne gre.