visek_izobrazbe
Guru
roštiljada.....sveže meso na žaruQurac si....in v qurac se povrneš
roštiljada.....sveže meso na žaruQurac si....in v qurac se povrneš
Šokiran sem!Opa...pa je le ISIS kriva....kdo bi si mislu...
Rusija odgovornost za napad v Moskvi prvič pripisala IS
Rusija je danes prvič skrajni skupini Islamska država (IS) pripisala odgovornost za marčevski napad na koncertno dvorano v bližini Moskve, v katerem je bilo ubitih več kot 140 ljudi. V Moskvi pri tem niso ovrgli obtožb na račun Ukrajine, ki ji očitajo domnevno vpletenost v najbolj smrtonosni...siol.net
Saj Rusija lahko strelja po potencialno svojem območju.Napad na Kijevski ''baumax'' Mrtvi civili.
Tu en rosofil trdi, da je objekt legitimna vojaška tarča, saj so v njem potencialni ukrainski vojaki!
Tale pa kot kaže, ni naredu sprejemnega izpita.O Boh pumagi...
Ruska propaganda po šolskemu gradivu...
Poglej priponko 85740
Russia's Igor Strelkov: I Am Responsible for War in Eastern Ukraine
Russian national Igor Strelkov, a former commander of pro-Moscow separatists in eastern Ukraine, has claimed personal responsibility for unleashing the conflict in which 4,300 people have been killed since April.www.themoscowtimes.com
Izobrazi se tele...
Za koko lahko doniraš direkt preko alterjaKdo jih je zakokaiziral?
Js sem pa šokiran nad tem, da ti rusom verjamešŠokiran sem!
Ti si šokiran samo če kakšen vaš za spremembo pove resnico...Js sem pa šokiran nad tem, da ti rusom verjameš
Kaj je resnica pa ti doloćiš, v skladu s tvojimi željami kajne.Ti si šokiran samo če kakšen vaš za spremembo pove resnico...
Tale dron:
Insajder nikoli ne razočaraBojda je najboljši tank na svetu T72
Tako pravijo na ProRuskemu mediju,
Deset najboljših tankov na svetu po izbiri »National Interest«: Britanci na dnu, presenečenje na prvem mestu
V času vojne v Ukrajini smo imeli priložnost videti delovanje široke palete glavnih bojnih tankov – od starih sovjetskih T-55 in T-62, nemškega Leoparda 1a5, preko T-72, T-72, T-80, pa vse do T-90M, Abramsa, Leoparda 2 in Challengerja 2. Narava tega spopada je tudi pokazala, da bo v bližnji...insajder.com
no zagotovo pa so to najbolj smrtonosni tanki, za posadko...
x.com
x.com