ne moreš ga dobit, ker v demokraciji je cenzuriranŠe vedno čakam na vir, ki mi ga obljubljaš par mescev
tik pred osvoboditvijo Krima so naziji50000 mrtvih rusov
500000+ mrtvih ukrajincev
vsi nato generali so mrtvi
skladišča prazna že 2 leti
EU gospodarsko na dnu že od feb 22
Zakaj vojna še vedno traja?
Ker RF lahko vojno bije sama.50000 mrtvih rusov
razlika je, da ukronazi pokaže vsako rusko žrtev, tudi mehanike, svojih pa ne kažejo...Realnost, ki sem vam jo tupil 2 leti in ste se ji posmehovali, zdaj prihaja tudi v MSM:
Potrjeno število ubitih ruskih vojakov v Ukrajini naj bi bilo več kot 50.000
BBC poroča, da je potrjeno število ruskih ubitih vojakov v Ukrajini preseglo 50.000. V drugem letu naj bi bilo število ubitih na bojni črti za skoraj 25 odstotkov večje kot v prvem letu.www.rtvslo.si
BBC poroča, da je potrjeno število ruskih ubitih vojakov v Ukrajini preseglo 50.000.
Vam je ze koncno jasno, kako ste (bili) nategnjeni?
na paypal 1000 nakaži, tako deluje demokracija, če kaj hočešuploadaj na ruski yandex. Ta preverjeno dela v demokraciji
Dragi AndY1 nobenega ni tako lahko nategniti kot tebe...Realnost, ki sem vam jo tupil 2 leti in ste se ji posmehovali, zdaj prihaja tudi v MSM:
Potrjeno število ubitih ruskih vojakov v Ukrajini naj bi bilo več kot 50.000
BBC poroča, da je potrjeno število ruskih ubitih vojakov v Ukrajini preseglo 50.000. V drugem letu naj bi bilo število ubitih na bojni črti za skoraj 25 odstotkov večje kot v prvem letu.www.rtvslo.si
BBC poroča, da je potrjeno število ruskih ubitih vojakov v Ukrajini preseglo 50.000.
Vam je ze koncno jasno, kako ste (bili) nategnjeni?
Floki že drka na številko 770.000 Ukrajincev
in verjetno kriv za vojno , a neaja saj res, sem pozabil da si propalica ki nima niti za položnice. my bad
Ker sankicje delujejo:50000 mrtvih rusov
Tko no... Ker imaš debiln post.Poglej priponko 84137
Le zakaj te je moj odgovor zmotil?
Še like stisneš, večkrat to ponoviš, pa že lahko drkaš, zgleda da RuSSisti to radi počnete.
Pomembne so številke, toliko da se pokaže, da je rusija boljša od zahoda. Kako pa pridejo do teh številk je pa nepomembno.Saj se ne bi hotel že 5x ponavljati na eno in isto. 70% proračuna gre v domača podjetja, katera sodelujejo z vojsko. Seveda je potem prikazana rast višja kot je dejanska. Podobno kot Kitajci gradijo avtoceste, katere ne gredo nikamor ali prazna nova mesta bogu za hrbtom (denar gre v domači gradbeni sektor).
Ampak ta denar gre iz davkov, koliko ima povprečni Vadim od tega na koncu?
verjamemo da ukronaziji brez zahodne potuhe ne bi več v kijevu čivkalitorej verjamemo, da so ruski arestanti z nekaj vojaki pobili na desettisoče ukr. vojakov?