Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.284
-2.490
113
Je težko sprejeti da je v Rusiji kar se tiče tega slabše, pa še v vojni niso, tam še beseda vojna ne smeš omenit,
kaj šele da bi protestiral, kot lahko v demokratičnih državah (ko ni vojne ali izrednih razmer), ker seveda diktatorjem
izredne razmere skoz odgovarjajo da lahko zapirajo in pobijajo nasprotnike (Navalny, Nemtsov, mnogo novinarjevm,..) ukinejo vse medije, ljudi nasilno pošljejo na fronto,...

Kaj je to shizofrenija ali samo Ruzka fanatičnost?
Pa kaj ti ali jaz veva, kje je slabše, Dejstvo je, da ukrajinsko nesvobodo govora podpiramo z miljardami, rusko pa ne. Pravtako korupcijo. Ukrajinsko korupcijo mi podpiramo in vanjo mečemo miljarde, Ruska pa nas nič ne košta, pravzaprav nam celo koristi. Zakaj bi bila rusija problem?

Kako pa da Gonzala Lira nisi omenil med zaprtimi in pobitimi. A misliš da če se ne piše, se to ne dogaja??

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Pa kaj ti ali jaz veva, kje je slabše, Dejstvo je, da ukrajinsko nesvobodo govora podpiramo z miljardami, rusko pa ne. Pravtako korupcijo. Ukrajinsko korupcijo mi podpiramo in vanjo mečemo miljarde, Ruska pa nas nič ne košta, pravzaprav nam celo koristi. Zakaj bi bila rusija problem?
?
Po kaj je prišel ta 82letni ru§§ včeraj ko je bil pri nas na obisku?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113

Kako pa da Gonzala Lira nisi omenil med zaprtimi in pobitimi. A misliš da če se ne piše, se to ne dogaja??

Tole te postavlja na laž, precej dobro se ve kje na svetu je svoboda govora sankcionirana.
1712725221155.png

V rusiji ni tako hudo kot na kitajskem npr, je pa dosti slabše kot npr v ukrajini.

Tudi za korupcijo smo že ugotovili, da je te precej več v rusiji kot ukrajini. Ampak vseeno priložnost zate, da to oboje demantiraš ti pa vseeno dovolimo #youliveinafreeworld

Da citiram iz enega drugega foruma:

Če ne vidiš problema v nečem, potem si ti del tega problema.

• Všeč mi je
Reactions: H19ED

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.284
-2.490
113
Tole te postavlja na laž, precej dobro se ve kje na svetu je svoboda govora sankcionirana.
Poglej priponko 83737

V rusiji ni tako hudo kot na kitajskem npr, je pa dosti slabše kot npr v ukrajini.

Tudi za korupcijo smo že ugotovili, da je te precej več v rusiji kot ukrajini. Ampak vseeno priložnost zate, da to oboje demantiraš ti pa vseeno dovolimo #youliveinafreeworld

Da citiram iz enega drugega foruma:

Če ne vidiš problema v nečem, potem si ti del tega problema.
In kaj naj zdej?
Se bomo odpovedali arabski nafti in se začeli vozit na rusko, ker je v rusiji večja svoboda govora kot v arabiji ? Da ne podpiramo držav, kjer je slabša svoboda govora?
A to si mislil povedat?
A članico EU bolgarijo pa kar napademo, saj je svoboda govora po tem zemljevidu na istem nivoju, kot v rusiji, In zakaj je svoboda govora v rusiji tak problem, v naši EU pa nismo še slišali, da bi kdo to problematiziral,

Si že vrgel proč doma vse kitajske stvari, saj veš, da nebi podpiral kitajskega režima ????

Še vedno velja, da mi ukrajinsko korupcijo podpiramo z miljardami, rusko pač ne. Ruska korupcija nam še koristi, če jo nebi bilo, bi bila danes rusija že pred Lizbono, a ni tako?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113
In kaj naj zdej?
Se bomo odpovedali arabski nafti in se začeli vozit na rusko, ker je v rusiji večja svoboda govora kot v arabiji ? Da ne podpiramo držav, kjer je slabša svoboda govora?
A to si mislil povedat?
A članico EU bolgarijo pa kar napademo, saj je svoboda govora po tem zemljevidu na istem nivoju, kot v rusiji, In zakaj je svoboda govora v rusiji tak problem, v naši EU pa nismo še slišali, da bi kdo to problematiziral,

Si že vrgel proč doma vse kitajske stvari, saj veš, da nebi podpiral kitajskega režima ????

Še vedno velja, da mi ukrajinsko korupcijo podpiramo z miljardami, rusko pač ne. Ruska korupcija nam še koristi, če jo nebi bilo, bi bila danes rusija že pred Lizbono, a ni tako?

Zdaj se že ubadaš s problemi, kot jih imajo na izboru Miss sveta "rada bi imela mir na svetu" ...Pač ni ga in ga nikoli ne bo, kaj naj zdaj? A naj zmečem vse kitajske, ruske, tajvanske reči stran, ker niso po "protokolu"? Ne bom, ker pač xyz. Ampak ti pa govoriš čisto drugače od tega, ti govoriš, da je čisto ql, da so restrikcije v rusiji, ker #xyz in to isto ni ql v ukrajini, ker #fašistinacisti. Korelacija ukrajina<->rusija obstaja tudi po tvojih besedah, samo ti nas tu prepričuješ po vatnikovsko, da je ukrajina gldizlobni, rusija pa marjetica. Si sedaj doumel v čem je težava ali še vedno ne gre?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.221
4.750
113
In kaj naj zdej?
A to si mislil povedat?

Hej Mirsi, a lahko spiš, danes se je gorivo podražilo za 0.01€ :eek:

In to boš ti vse plačal ker Ukrajina bombardira RuZZke rafinerije... :fredi:

Ker smiliš se mi...

• Ljubezen

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113
Nisem vedel, da tudi v rusiji postavljajo spomenike nacistom, po njih imenujejo ulice, in jim ploskajo v parlamentu.

Nisi vedel? :D S katere hruške si pa ti padel?

"Since the annexation of Crimea by the Russian Federation and the beginning of the Russo-Ukrainian War in 2014, connections between the Russian government and neo-Nazi groups have once again been noted in international news outlets. In particular, the Russian Imperial Movement have been noted for their large number of volunteers, including white supremacist militants from throughout Europe. Initially important in supporting Russian forces during the 2014–2022 War in Donbas, their relevance has decreased with the 2022 Russian invasion of Ukraine."

Nacisti imajo tudi v rusiji spomenike. Pa poišči jih, saj znaš.

• Všeč mi je

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Evo fantje, če bi radi pomagali putinu, greste lahko oplodit čim več 13 14 letnic. Rusija rabi sveže meso

• Haha
Reactions: H19ED

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Na koncu bomo Evropejci še plačali vse stroške sankcij ne samo vojne. Če že EU sodišče potrdi sodbo kaj bodo šele druga.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jest5

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Na koncu bomo Evropejci še plačali vse stroške sankcij ne samo vojne. Če že EU sodišče potrdi sodbo kaj bodo šele druga.

forumski rusofili so že v jupi mode