O ti prijazni ruƧƧi. In ti ti poredni Ukrajinci. ruƧƧ jih je ziher namestil v hotel s 5*.Po mojih informacijah rusi omogocajo dostop Rdecega kriza do vojnih ujetnikov, med tem ko ukrajinci tega ne omogocajo.
O ti prijazni ruƧƧi. In ti ti poredni Ukrajinci. ruƧƧ jih je ziher namestil v hotel s 5*.Po mojih informacijah rusi omogocajo dostop Rdecega kriza do vojnih ujetnikov, med tem ko ukrajinci tega ne omogocajo.
Dva strela od zadaj v glavo sredi Kijeva ni ravno skrivnostna smrt.Kolikor vem, je nekaj takega dosegel ukrajinski pogajalec, ki je nekaj dni kasneje skrivnostno umrl.
Jasno je, da v vojni razdejana država, ki v državni blagajni nima niti grivne več za zagotovitev obratovanja najbolj osnovnih javnih služb kot so zdravstvo in izobraževanje, ta posojila, odobrena pod taktirko Bruslja in Washingtona korumpiranemu in bankrotiranemu režimu v Kijevu - ne bo mogla vrniti posojilodajalcem, to pa so nič hudega sluteči državljani Evropske unije.
Kot da bi vsi imeli spomin marjetice in bi pozabili, kako je predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen skupaj z zborčkom svojih komisarjev in voditelji držav članic EU (z izjemo Madžarske) pred le nekaj meseci rohnela, češ da Evropa ne potrebuje ne ruske nafte in ne plina ter v začetku maja predlagala celo prepoved ruske nafte.
Seveda. Pa potico, če kruha zmanjka.Po mojih informacijah rusi omogocajo dostop Rdecega kriza do vojnih ujetnikov, med tem ko ukrajinci tega ne omogocajo.
tipi so se odpeljali 15 sekund prej, ako nisi dobro videl. Ko vreže so na vrhu videa in furajo dalje.Nabijanje na kolac.
Ah on je pa že šprical.tipi so se odpeljali 15 sekund prej, ako nisi dobro videl. Ko vreže so na vrhu videa in furajo dalje.
O ti prijazni ruƧƧi. In ti ti poredni Ukrajinci. ruƧƧ jih je ziher namestil v hotel s 5*.
Ne glede na vajino preusmerjanje in igranja klovnov, to je pac dejstvo.Seveda. Pa potico, če kruha zmanjka.
Dostavi dokaze tvojih 100% pravilnih "kanalov".Ne glede na vajino preusmerjanje in igranja klovnov, to je pac dejstvo.
Ukrajinci ne dovolijo obiska ujetnikov s strani Rdecega kriza, rusi dovolijo.
Kdaj boš ti za zgoraj omenjeno klanje vseh in po vrsti?Dostavi dokaze tvojih 100% pravilnih "kanalov".
Ne glede na vajino preusmerjanje in igranja klovnov, to je pac dejstvo.
Ukrajinci ne dovolijo obiska ujetnikov s strani Rdecega kriza, rusi dovolijo.
Mi mamo Andića....Srbski posebni vojni poročevalec s frontne črte Deki Berić, se nič več ne oglaša. Je sploh še živ, da bi izvedeli kaj se v resnici dogaja na bojnem polju?
pravljičar.....Žvižgač je razkril dokumente od 25.1, kjer se VIDI načrt ZDA kako bi to storili
Ta prav se oglasa.Mi mamo Andića....
on poroča.
Ima insajderske o rdečem križu skupaj z Stevom...