Ne podcenjuj naših sodišč!Tole bo itak pogrnilo na sodišču. Če se dobi take osebe jih vsaka normalna država izžene in vrši diplomatski pritisk, ne pa da se gremo obtožbe na sodišče ki se jih itak ne da dokazat.
O ja, mi jih rabimomisliti, da mi nimamo svojih vohunov v tujih državah je nonsense
razmišljanje da jih ne rabimo je nevarnoO ja, mi jih rabimo
Spet se je oglasil poznavalec.Tole bo itak pogrnilo na sodišču. Če se dobi take osebe jih vsaka normalna država izžene in vrši diplomatski pritisk, ne pa da se gremo obtožbe na sodišče ki se jih itak ne da dokazat.
utiševalec je jtfc in lekvak poznavalec slovenskega zdravstvaSpet se je oglasil poznavalec.
mal spet google uporabi in bos videl da tiste ki jih dejansko dobijo tudi obsodijo. Nato pa velikokrat sledi izgon in posledicna izmenjava, kjer dobijo kakega svojega nazaj.
samo izgon se pa izvaja pri tistih katerim ne mores dokazat, so pa pod diplomatskim kritjem.
tule bomo videli kako bo razsodilo sodisce, ampak ne bo nekih hudih pretresov. Bosta pac odsedela vsak po dve leti in potem nasvidenje. V zaporu v sloveniji odsedet je se najmanjsi problem
Ko pa jih več ne rabimo, pa spisek pošljemo državi, proti kateri so vohunili?razmišljanje da jih ne rabimo je nevarno