Voditelji informativnih oddaj na Telekom TV

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Eh, jaz sem podal svoje mnenje, nikomur ga ne vsiljujem z moje strani je to vse glede na to temo, lep večer še naprej
pozdrav.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Glede na referendum, ki ga levi gor vlačjo volja ljudi...

bi jest dal na referendum, ali rabimo poslance, ali pa da jim damo minimalke....
bi videli, kako jih volja zanima in grem stavit da bi bila volilna udeležba največja v zgodovini..
evil.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.573
484
83
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ne vem no, moje mnenje je da sta rtvslo in 24 ur, čeprav imata svoje hibe precej objektivni, siol pa je, tako na netu, kot danes s poročili pokazala veliko neobjektivnost. Poglej še enkrat to je samo moje mnenje, jaz bi bil najbolj vesel, da se 95% trenutnih politikov umakne iz parlamenta in gre raje sadit rožice, bodo naredili manj škode.
Kje so bili neobjektivni?
Z razlago kako droga prihaja v EU?

Poglej, kot sem napisal. Spremljam že dolgo bolj pozorno siol.net in je ta tv bil precejšen odraz tiste strani. Pač kaj je zoki naredil narobe in kje je Ivan rešil avtobus otrok pred gotovo smrtjo
evil.gif
Ni debata o izbiri tem. Ampak o korektnosti.
Glede tega bo pa le čas pokazal. Mene minutaža razdeljena med leve in desne prav nič ne moti neglede na to, da sem mnenja da ga levi v zadnjih letih precej bolj svirajo kot desni, ki pa tudi nimajo prav nobene konkrentne ideje kako barko Slovenijo peljat v skupno zadovoljstvo. Tale zadnja šlamparija opozicije ja pač tema mim katere ne gre. In če poslanec trdi v kamero da se je dvakrat podpisal?? To je bila zame novica, ki sem jo prvič videl in ne zgleda montaža. ?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kaja Sajovic?
hysterical-1.gif

To babo sploh kdo jemlje resno?
confused-1.gif

Ima svojo čredico fanov na MMC - očitno jo jemljejo kar resno.
V normalni državi tak skrajnež ne bi dobil medijskega prostora - pri nas pa ima svoj vrtiček na javnem mediju.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Gledal poročila na Planet TV enkrat in nikoli več. Sramota za državo. Škoda, ker dejansko obstaja tržna niša za nova poročila.

Grem zdaj pogledat kako bodo spljuvali Pahorja in Turka in kako bo Zver odlično odgovarjal na vprašanja, ki jih je pred tem dobil pod mizo. Vse so seveda zgolj domneve...

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ali so za tebe dobri samo tisti mediji, ki te potrjujejo v tvojem prepričanju?

NE! Dobro so tisti mediji od katerih lahko pričakujem uravnoteženo objektivno poročanje. Dober medij ni tisti, ki govori resnico z ene strani! Pa lahko še 100x vprašaš "kaj od tega ni bilo res" in se hkrati norca delaš...dobro veš na kaj folk namiguje. Sicer pa vsakomur svoje. Ti kar glej....jaz ne bom.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Čisto prav, da ta tv napada oba leva kandidata. Zadnjič je pa levi poptv in šeruga napadala Zvera. Prav tako so ga napadali na rtvs.
Se pravi imamo dve levi tv, vsaj ta mora biti desna.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj, če bi tele "predsedniške kandidate" gladko zignorirali, pa naj se vvsak s svojo nulo na računu zavleče pod skalo?
smile-1.gif

Kdor je za Slovenijo, naj vpiše svojega kandidata pod 4!
Pa bojo vsi trije uradni kandidati popušili khm. in odšli v zgodovino - kamor tudi sodijo.
cheer.gif

Jeba je edino, ker Alter ne premore kritične mase.
frown-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
V Opero naj bi prišlo zelo malo povabljencev.

Smo pa izvedeli, da ima Zver kot EU poslanec trenutno 2000 EUR višjo plačo kot Türk.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ni res. Vsi mediji v slo kritizirajo trenutno vlado, razen par desnih medijev, ki je niti pod razno ne kritizirajo. Teh desnih medijev je pa precej manj kot je tistih ki kritizirajo vlado - se pravi levih. Zato nujno rabimo za uravnotezenje reporter tv, pardon, planet tv.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
V Opero naj bi prišlo zelo malo povabljencev.

Smo pa izvedeli, da ima Zver kot EU poslanec trenutno 2000 EUR višjo plačo kot Türk.
In ker pizdun ga je nategnu, da gre kandidirat za manjšo plačo, a večjo odgovornost?!?
Aja, Janša.
rolleyes-1.gif

No further comments...
crazy1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Kje pa sploh vidis koga? Jaz se samo enkrat videl vrata kako se odpirajo.
smile-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz najbolj so si v skledo plunili sami z www.siol.net, sedaj so vsi že v naprej govorili, da bo isto sranje tudi tv, pa če tudi ni, vsi sedaj gledajo čez siol.net očala

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
No ker ste bili tako prepričani, da bo Zver vodil soočenje. No, a ste še vedno istega mnenja? Če ste, potem vam pač ni pomoči. Tudi na eno stran se ne nagibajo voditelji, pa čeprav so bolj mlahasti kot sem pričakoval. Je pa vseeno prvi dan TV in če se po jutru dan pozna, potem se nam ni česa bati. Lahko pa preklopite na RTVSLO in Marcela Štefančiča ter potem ponovno ocenite pristranskost Planet TV.