Voda v avtu

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Na sopotnikovi strani je čez noč v avto nateklo nekaj vode,kak liter ali dva,naj dam avto v kako sušilnico ali ni panike.
Ni bi pa rad,da bi se razvila plesen sedaj ko je zima.
Kaj priporočate?

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Skozi odprto okno ali kako druga okvara?
Ce imas streho, garazo.... Pusti odprto da avto se prelufta. Jeba je edino ce bo mraz in avto zunaj, ker se ti ne bo susilo, saj bo voda zmrznila. Pa sipe se ti znajo rosit, zato mogoce bo klima vec laufala in ga bos tako tudi susil.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Reno?
evil.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.982
351
83
tam ko se terc po tori rola
Posušit, kolikor se da s krpami, pa odprta okna. Lahko poskusiš še kalorifer dat noter, kaj vem. Pa par kil riža v eno posodo -zna potegnit vodo nase (menda, če ti telefon pade v vodo -se ga razstavi in v riž čez noč).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.650
113
A ne veže navadna sol več vode od riža? Pa če že......a se ne dobijo namenske stvari za vezavo vode....kaj je bla že una reklama z nilskimi konji 1x nazaj?

BTW clo vsako skladišče ma par takih vrečk za vezanje vlage.......kalijev nevem kaj
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Si pozabil zapret okno, ali ti kje zamaka?

Segrej avto, gretje in ventilacijo na full, okna odpri na 3/4 in se nekam zapelji...

Kamele0N

23. jul 2008
42.043
5.650
113
Al pa klima na notranje kroženje da izsuši zrak

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
Na sopotnikovi strani je čez noč v avto nateklo nekaj vode,kak liter ali dva,naj dam avto v kako sušilnico ali ni panike.
Ni bi pa rad,da bi se razvila plesen sedaj ko je zima.
Kaj priporočate?

lp

beli golf?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
sušilnico? hm..kako pa to zgleda?
evil.gif

popivnaj kolikor gre, ostalo pa, čejemožnost bo počasi ušlo skozi priprte šipe, drugače se bo odvajalo med vožnjo ko se bo ogreval (in pihal topel zrak v) avto, seveda bojo na začetku šipe prav lepo zarosene ali celo od znotraj zaledenele.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Sol. V vsaki Mavrici imajo namensko posodico, kjer je notri vrečka s soljo. Tako sem jaz lani reševal problem z vlago, ker mi je v avtu puščala pečka za gretje, katera je pod armaturo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.043
5.650
113
Ja sam je neka Kalijeva sol........ni to navadna kuhinjska!!!

Al pa če je kej na osnovi silikatov......pač una snov k je v ženskih uložkih...al pa k dobiš malo vrečkico zravn telefona al pa LCDja zapakirano....k so ene take male prozorne kuglce not

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Pri meni je bilo podobno na voznikovi strani, ko sem po pomoti pustil okno malo priprto in je deževalo noter, ampak je pretežno samo malo sedež namočilo. Sem si zmočil rit, ko sem moral nekam it z avtom. Jaz sem samo vklopil gretje na ful in klimo med vožnjo in se je sušilo med tem, ko je avto stal. Parkrat sem šel prezračit vmes...