Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na sopotnikovi strani je čez noč v avto nateklo nekaj vode,kak liter ali dva,naj dam avto v kako sušilnico ali ni panike.
Ni bi pa rad,da bi se razvila plesen sedaj ko je zima.
Kaj priporočate?
Skozi odprto okno ali kako druga okvara?
Ce imas streho, garazo.... Pusti odprto da avto se prelufta. Jeba je edino ce bo mraz in avto zunaj, ker se ti ne bo susilo, saj bo voda zmrznila. Pa sipe se ti znajo rosit, zato mogoce bo klima vec laufala in ga bos tako tudi susil.
Posušit, kolikor se da s krpami, pa odprta okna. Lahko poskusiš še kalorifer dat noter, kaj vem. Pa par kil riža v eno posodo -zna potegnit vodo nase (menda, če ti telefon pade v vodo -se ga razstavi in v riž čez noč).
A ne veže navadna sol več vode od riža? Pa če že......a se ne dobijo namenske stvari za vezavo vode....kaj je bla že una reklama z nilskimi konji 1x nazaj?
BTW clo vsako skladišče ma par takih vrečk za vezanje vlage.......kalijev nevem kaj
Citat: Uporabnik dejvi pravi:
Na sopotnikovi strani je čez noč v avto nateklo nekaj vode,kak liter ali dva,naj dam avto v kako sušilnico ali ni panike.
Ni bi pa rad,da bi se razvila plesen sedaj ko je zima.
Kaj priporočate?
popivnaj kolikor gre, ostalo pa, čejemožnost bo počasi ušlo skozi priprte šipe, drugače se bo odvajalo med vožnjo ko se bo ogreval (in pihal topel zrak v) avto, seveda bojo na začetku šipe prav lepo zarosene ali celo od znotraj zaledenele.
Sol. V vsaki Mavrici imajo namensko posodico, kjer je notri vrečka s soljo. Tako sem jaz lani reševal problem z vlago, ker mi je v avtu puščala pečka za gretje, katera je pod armaturo.
Ja sam je neka Kalijeva sol........ni to navadna kuhinjska!!!
Al pa če je kej na osnovi silikatov......pač una snov k je v ženskih uložkih...al pa k dobiš malo vrečkico zravn telefona al pa LCDja zapakirano....k so ene take male prozorne kuglce not
Pri meni je bilo podobno na voznikovi strani, ko sem po pomoti pustil okno malo priprto in je deževalo noter, ampak je pretežno samo malo sedež namočilo. Sem si zmočil rit, ko sem moral nekam it z avtom. Jaz sem samo vklopil gretje na ful in klimo med vožnjo in se je sušilo med tem, ko je avto stal. Parkrat sem šel prezračit vmes...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.