A ta zadeva nima ključavnice, ali so prsti srbeli bolj, kot ključavnica potegne?Pubeci ma kdo snemljiv del od bartolja viška za prodat. Predn novo kupujem.
Čez vikend so enega prsti zasrbeli....
A ta zadeva nima ključavnice, ali so prsti srbeli bolj, kot ključavnica potegne?
Tolk da jo dobimkolk daš?
Onega ko poklici ko jo je tastu spizdil kluka od 2004 zmontirana pa jo je cukno ven. Še zdaj mi ni jasno kak
Imam dve leti kluko gor in ti povem, da je isto kot pred dvajsetimi leti. Že po enem tednu se hudič sprime. Namazana. Kluka sama ne rjavi, kar je na avto prišraufan pa.Ah no, to je bilo 20 let nazaj. Danes (15 let že) ima tudi Bartolj pociknkano kljuko in ležišče (+ plastično tesnilo na spoju) in če skrbiš še da je stvar namazana se nima kaj sprijet sploh pa rjavet.
Saj ne boli nič, če imaš kako kilo doma na stelaži. Ajd, če si v stanovanju pol mogoče res ne rabiš. Lani sem jo za foro kupil in se že kr pozna poraba. Malo namažeš tu pa tam in gre.Kdo pa danes uporablja mast?
Alkoholik za bagerje podmazat mogoče
pri avtih pa mogoče Kak sprej sem ter tja kakšen..ali pa še to ne
dokazano prejšnji vikend da gre ven po 15 letih nenamazanaKakorkol obrneš, Bartolj je poceni, dela, sam rjavi. Matermu, vsaj pocinkat bi dal. Če pa tega sranja ne bi namazal notri, pa ni šans da dobiš kljuko not po eni zimski sezoni. 15 let nazaj in danes, nič drugače, pa mu vsi trobijo, naj neki naredi.