To ti je dokaz, da ti vlaga zmeraj prihaja v prostor. Predstavljaj si, da ti teče voda v prostor. Lahko brišeš in nosiš vn to vodo iz prostora kolk hočeš, dokler ne boš saniral ta dotok vode in preprečil, da bo tekla v prostor bo tako.Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Včeraj sem imel 4 urce prižgan razvlaževalnik. Je šlo iz 70% na 50% pri temperaturi 24-25°C. To je bilo pred spanjem.
Zjutraj, ko sem se zbudil je bilo ponovno na 70% pri enaki temperaturi 25°C.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
To ti je dokaz, da ti vlaga zmeraj prihaja v prostor. Predstavljaj si, da ti teče voda v prostor. Lahko brišeš in nosiš vn to vodo iz prostora kolk hočeš, dokler ne boš saniral ta dotok vode in preprečil, da bo tekla v prostor bo tako.Citat:
Uporabnik Jeri pravi:
Včeraj sem imel 4 urce prižgan razvlaževalnik. Je šlo iz 70% na 50% pri temperaturi 24-25°C. To je bilo pred spanjem.
Zjutraj, ko sem se zbudil je bilo ponovno na 70% pri enaki temperaturi 25°C.
Razvlaževalci so namenjeni bolj temu, da posušiš prostor, kjer je vlaga prišla po izrednem dogodku. Počena cev, poplava, .....
.... zdej imaš pa še z očetom problemCitat:
Uporabnik Jeri pravi:
ksz
Torej vse skupaj je/bo eno veliko sranje
Prva zadeva, ki jo bomo naredili so pregled tal. Oče noče nič slišati o lupljenju sten na notranji strani, ali kopanju zunaj ob steni (vsaj zaenkrat ne)
Se mi pa zdi smiselno tudi to kar je Hnazi napisal nazadnje, sem tudi sam že pomislil na to. Tako, da bom, dokler se ne lotimo razkopavanja tal, vztrajal z razvlažilnikom.