ja, res je med policisti dosti takih, ki jih ne moreš tako malo plačati kolikor malo dejansko delajo...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vseeno lahko podrobno preberes. Ker sem kar nekaj cajta zabil da sem spisal. =)
Citat:
Uporabnik elo pravi:
glede na to, kako dobro je spisano bi bilo najbolje, da se zadevo razpošlje po družbenih omrežjih.
in zaprosi za donacije, jaz mu takoj 5 eur prek paypala stisnem!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ubistvu sem imel drugo idejo.
od 1 do 10 se ustavimo pri patruljah, prosimo za min kazen za hitrost..polovička je 20e..in plačamo.
policaji končajo šiht v parih urah, kvota za cel mesec, vsi srečni.
če je to sumljivo se pa na random ustavimo, prosimo za kvoto in je.
dobrodelno kaznovanje. sam recimo vem, da ga pihnem včasih in dam na pol leta leto takoj za eno minimalno brzino. če bi vsak pošteno pometel pri sebi in dal za eno mini kazen..bi bili vsis rečni..očitno.
Saj bo šlo za darilo, ne za korupcijo:Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik elo pravi:
glede na to, kako dobro je spisano bi bilo najbolje, da se zadevo razpošlje po družbenih omrežjih.
in zaprosi za donacije, jaz mu takoj 5 eur prek paypala stisnem!
Mene ne moti ce zadevo razsiris. Sam z donacijami se ne hecat, bo se kdo resno vzel
https://www.rtvslo.si/svet/681...e-darilo/384301Citat:
681 milijonov dolarjev vredno savdsko nakazilo malezijskemu premierju le "darilo"
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa vsak kmet k ma vile.doma zna bols drzavo furat kot teli ultra nastudirani kvazi znalci. To so bolani ljudje,ki.gledajo.samo na svojo rit in jim je prav malo mar.za ostale.
Ja res naivno upaš, resnica je pač drugačna.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ubistvu sem imel drugo idejo.
od 1 do 10 se ustavimo pri patruljah, prosimo za min kazen za hitrost..polovička je 20e..in plačamo.
policaji končajo šiht v parih urah, kvota za cel mesec, vsi srečni.
če je to sumljivo se pa na random ustavimo, prosimo za kvoto in je.
dobrodelno kaznovanje. sam recimo vem, da ga pihnem včasih in dam na pol leta leto takoj za eno minimalno brzino. če bi vsak pošteno pometel pri sebi in dal za eno mini kazen..bi bili vsis rečni..očitno.
Tudi sam sem imel podobno idejo ob branju, torej če policisti nebi imeli teh nekih novih radarjev in alkotestov, kjer se ne da nič brisat, bi nam lahko napisali minimalne kazni, namesto da dobiš mimogrede 500€ kazni. Ker (vsaj mogoče naivno) upam, da policisti niso takšni sadisti, da z veseljem napišejo čim višjo kazen, pa tudi če ustavijo bogo delavko, ki šiva v Boxmarku za minimalca in leti 67 po ravni vasi s pločnikom na obeh straneh, ker če bo zamudila 3 min v službo, bo ostala brez nje (ker zakaj pa ni šla prej od doma???).
http://www.zurnal24.si/izpoved-slovenskih-policistov-o-inkasantsvu-clanek-264245Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Par let nazaj, ko je bila Kresalka capo na MNZ https://sl.wikipedia.org/wiki/9._vlada_Republike_Slovenije , so na policijski upravi Celje uvedli pilotni projekt, s katerim policajem na terenu ni bilo več potrebno dosegati dnevne kvote prekrškarjev** (bilo na tv dnevniku: pop & rtvslo).Citat:
Uporabnik model1a pravi:
softi, kakšne kvote? Daj nas seznani s temi kvotami.. kak link, tabela, dokument?
Če znaš šešteti 1+1, potem lahko izpelješ sklep, da na drugih PU temu ni tako ** (ie imajo določene kvote) .
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Napredovanja v JS so že nekaj časa ustavljena.