Trenutno je Tedi in DHL, pred 14 dnevi je bil Eleclerc, pred tem Špar. Zgodovinsko gledano, se periodično pojavljajo udarni Superdealsi. Ta omejitev na 5 EUR pa zgolj omejuje, da mi ne bi obogateli.Vi tud ze nekaj casa prakticno neuporabne superdealse dobivate?![]()
Končala se je prejšnja akcija za Cashback pri Curve. Sedaj je nova. Izključno za nove uporabnike. Torej če odpreš račun preko tega linka, te čaka 5 EUR dobroimetja. Narediti (izvesti pa moraš vsaj 5 plačil večjih od 5 funtov (cca 6 EUR) v čim krajšem času. 14 dni.A to si na black/metal planu pri CURVe, da dobis %?
Tema je o vivid, spi.zdi s curve referrali.Končala se je prejšnja akcija za Cashback pri Curve. Sedaj je nova. Izključno za nove uporabnike. Torej če odpreš račun preko tega linka, te čaka 5 EUR dobroimetja. Narediti (izvesti pa moraš vsaj 5 plačil večjih od 5 funtov (cca 6 EUR) v čim krajšem času. 14 dni.
A kej veste a AVANTI alpa celo DISKONT zazna Vivid kot AVANTI - namreč sem dobil ta superdeals (škoda edino da je tako daleč od mene)?
Mimogrede, če bo kdo odpiral sedaj dobi superdeals za 30 dni do 40€ ter 1 mesec prime - 1,5% na vse kartične transakcije (do 100€). Mu pa js nakažen 2€ od svojih 5€ nagrade če bo kdo odpru naj mi pove da mu nakažm..haha. https://vivid.money/r/jani67E/![]()
Kakor vem zazna črpalke pri hoferju kot OMV, vsaj meni. Kaj pa ostalim?
Izgleda, da menjajo tole.Meni je že 2x Hofer v Medvodah zaznalo kot Bauhaus, a ni bilo takrat cashbacka. Mislim da je bil Bauhaus nazadnje cashback enkrat lani kako leto nazaj, ga pa čakam![]()
meni je prijel AVANTI cashback na Toplarniški v LJ. Sem pa moral slikati račun in prijaviti napako v aplikaciji.A potem kje pri nas sploh prime ta AVANTI cashback?
torej ti ni prijel ampak ti ga je nekdo ročno odobril.meni je prijel AVANTI cashback na Toplarniški v LJ. Sem pa moral slikati račun in prijaviti napako v aplikaciji.