Upam, da ne bo prišlo do tega, ker mi bo šlo spet na bruhanje ob gledanju objokanih mamk na Tedniku, katere bodo spet državo, Janšo, Boga krivile. Le svoje lastne neumnosti in zraven seveda še pohlepa niti na zadnjem mestu ne.Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Žal bo moralo priti spet do ene večje afere, preden se bo vsaj za silo uredilo.
Pred lastno neumnostjo in pohlepom ne moreš zaščitit ljudi. Se spomnim nekega sestanka na temo ''kluba'', ko vložiš ''malenkost'' noter in potem kupuješ stvari nenormalno poceni. Tipo prišel v obleki in neki hudi džekson, potem ga pa vidim, kako gre domov v razlupanem Peugeot 605. Poleg tega je moja enostavna, nič težaška vprašanja enostavno zignoriral in se ni hotel pogovarjat o tem. Ampak kar sem pa potem doživel, mi je pa odprlo oči, kako lahko je tipične Slovenca ''strič''. Namreč sem se pogovarjal s kolegico in na vsa moja opozorila oz. spreglede, kateri bi bili normalnemu človeku vidni že od daleč, je našla nek odgovor in bila tako sveto prepričana v to, da je pa to življenska priložnost, da je ni moglo NIČ odvrnit od tega. No, čez dva meseca še vedno ni vozila Bimerja, pa tudi o tem nisva nikoli več govorila, tako da...