VITAURIUM INVESTMENT GROUP-investiranje v zlato...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Žal bo moralo priti spet do ene večje afere, preden se bo vsaj za silo uredilo.
Upam, da ne bo prišlo do tega, ker mi bo šlo spet na bruhanje ob gledanju objokanih mamk na Tedniku, katere bodo spet državo, Janšo, Boga krivile. Le svoje lastne neumnosti in zraven seveda še pohlepa niti na zadnjem mestu ne.

Pred lastno neumnostjo in pohlepom ne moreš zaščitit ljudi. Se spomnim nekega sestanka na temo ''kluba'', ko vložiš ''malenkost'' noter in potem kupuješ stvari nenormalno poceni. Tipo prišel v obleki in neki hudi džekson, potem ga pa vidim, kako gre domov v razlupanem Peugeot 605. Poleg tega je moja enostavna, nič težaška vprašanja enostavno zignoriral in se ni hotel pogovarjat o tem. Ampak kar sem pa potem doživel, mi je pa odprlo oči, kako lahko je tipične Slovenca ''strič''. Namreč sem se pogovarjal s kolegico in na vsa moja opozorila oz. spreglede, kateri bi bili normalnemu človeku vidni že od daleč, je našla nek odgovor in bila tako sveto prepričana v to, da je pa to življenska priložnost, da je ni moglo NIČ odvrnit od tega. No, čez dva meseca še vedno ni vozila Bimerja, pa tudi o tem nisva nikoli več govorila, tako da...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ja, po eni strani bi jim rad pomagal, potem pa nazadnje še te ovčke same udarijo po tebi. Češ, kaj pa mi ti zdaj blodiš, negativec. "Gospod v kravati pa ja ve kaj govori, pa tudi profite sem že dobil, torej deluje!".

Je pa zdaj bolj moderno imet mercedeza na lizing
smile-1.gif
.

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
Nekako se strinjam tudi jaz z nekaterimi stvarmi ki so napisane,ampak preden se lahko vrze vsa podjetja v en kos je pametno se prepricat za kaj se gre.Al je podjetje resno,al so njihovi zastopniki znajo odgovorit na vsa vprasanja,......Tako da moje mnenje je to da mogoce kdo pa res dela tisto kar pravi....

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Ampak to je nažalost prava misija nemogoče. Nihče od teh "predstavnikov" noče "izdati" kakšne podrobnosti, niti to kje je podjetje registrirano, kje ima sedež in velikokrat niti kako mu je sploh ime.

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
No pri nas je drugace,kajti ne delamo za nobeno tujo piramidno podjetje,tako da hocemo napravit firmo ki bo kar nekaj casa na trziscu.Vsakemu investitoruju se posvetimo in mu odgovorimo na vsa vprasanja ki jih zastavi,tako da ni nobenih skrivnosti.
lp

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
No super.
Mi lahko poveš za katero podjetje se gre pri vas, kje ste registrirani. Kje imate odprt račun, koliko znaša vaša glavnice za garantiranje donosov(to je sicer verjetno poslovna skrivnost?). Kolikšen je osnovni kapital firme.
Hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.