VITAURIUM INVESTMENT GROUP-investiranje v zlato...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
Pozdravljeni,
sporočamo vam da se je odprlo novo podjetje,ki se ukvarja z investicijami v zlato,srebro in forex.Z razpršenimi investicijami zagotavlja sigurnost in stabilnost investicij. Prav tako pa ima še vedno zelo visoke donose. Podjetje ves svoj dobiček vlaga v rezerve podjetja, ki deluje kot garancijski fond v primeru slabših mesečnih rezultatov na trgu.
Podjetje ima tri prioritete v svojem poslovanju:
1. Nuditi svojim klientom garancijo za njihov denar.
2. Nuditi svojim klientom stabilne donose.
3. Nuditi svojim klientom najvišje donose.

Vse dodatne informacije dobite na spletni strani kjer dobite tudi mojo kontaktno stevilko.

Lepo pozdrav,Andrej Zigon

Nazadnje uredil moderator:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik andrej24 pravi:
Pozdravljeni,
sporočamo vam da se je odprlo novo podjetje,ki se ukvarja z investicijami v zlato,srebro in forex.Z razpršenimi investicijami zagotavlja sigurnost in stabilnost investicij. Prav tako pa ima še vedno zelo visoke donose. Podjetje ves svoj dobiček vlaga v rezerve podjetja, ki deluje kot garancijski fond v primeru slabših mesečnih rezultatov na trgu.
Podjetje ima tri prioritete v svojem poslovanju:
1. Nuditi svojim klientom garancijo za njihov denar.
2. Nuditi svojim klientom stabilne donose.
3. Nuditi svojim klientom najvišje donose.

Vse dodatne informacije dobite na spletni strani, kjer dobite tudi mojo kontaktno stevilko.

Lepo pozdrav,Andrej Zigon
Zgolj vprašanje. A torej nudite stabilne ali najvišje donose?
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pa se eno od mene: od kje ta altruizem, zaradi katerega tako radi pomagate drugim, namesto da bi egoisticno upravljali samo svoje premozenje - zakaj ne bi potem nekaj denarcev kar altruisticno podarili svojim potencialnim strankam, brez vmesnega koraka ?

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:

Zgolj vprašanje. A torej nudite stabilne ali najvišje donose?
evil.gif

Fenomen slovenskih upravljalcev premoženja. Nudijo visoke in hkrati stabilne donose. Naj nekdo pokliče Wall Street, da se organizira kakšno šolanje, verjamem da bodo plačali milijone, če ne milijarde.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to je only in Slovenia! I fell slovenia sam pol ko se zaveš dobiš protipožarno zaščito na glavo!

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
Donosi so stabilni oz za nekatere so visoki za ostale pa nizki.Za mesec julij so bili 4,5%,to pa je maksimalno za program ki ga ponujamo.

lp,andrej zigon

edit: Ker se reklamiranje plačuje, prosim, da ne objavljaš več linkov

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
He he amaterji!!

Jaz sem nekaj let nazaj dobil provizijo od enega posla okroglih 10 000€. Vidu sem, da je kolega iz firme že obračal nek denar pa sem ga vprašal kako je to. Dal ga je za obračat nekemu nejgovemu znancu. Na mesec dobim fiksnih 4%. Niti sanja se mi ne, kako obrača ta denar vendar me to takrat ni brigalo. Kolega je imel firmo, ki je rabila zelo veliko obratnega kapitala, saj je robo naročeval iz usa in ko je bila roba še na ladji in poti v slo je moral naročiti in plačati nasledje naročilo. Vzel je kredite in na koncu zlezel na zeleno vejo. Sedaj pa tiste kredite odplačuje z procenti, ki jih dobi iz vlaganja. Na koncu mu je ratalo celo starše prepričat da so vzeli kredit na hipoteko, ki ga sedaj odplačujejo samo z tistimoi obrestmi pa še nekaj 100€ na mesec dobijo zraven penzije.
Jaz sem naredil isto, imel sem možnost, da jemljem denar mesečno ven ali pa ga pustim notri in se mi dela obrestno obresni račun.
leto in pol sem po mesecih cuzal denar in dobil ven ubistvu kvoto, ki sem jo uložil.
Uglavnem, ko dobim še kakšen keš ga bom samo tja nesu. Nimam nobene vstopne provizije ali iztopne ali pa obdavčen dobiček. Tukaj gre denar na roke. Kaj pa če me nategnejo? Nevem, ne razmišljam o temu mislim pa da si bo ta tip kupu zdele enkrat svoj avijon!? Verjetn že ve zakaj pa kako.

Se je pa nedavno sedaj moj kolega odloču, da bo vlaganja zčel tržiti. Altuizem? Niti ne! Njegova bo mesečna provizija. Vlagatelji bodo dobili 3% na mesec od vloženega denarja za vloženo pa bodo dobili jamstvo.

Zato mi je pa to smešno. Mislim naslov: "investiranje v zlato". mene nič ne briga v kaj on investira glavn da jaz dobim svoje %.

Epodjetnik

Pripravnik
15. avg 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik andrej24 pravi:
Pozdravljeni,
sporočamo vam da se je odprlo novo podjetje,

To podjetje se pa imenuje kako?
VITAURIUM INVESTMENT GROUP?
Kje je reg.?
Imaš vsa dovoljenja za trgovanje ali si samo posrednik?
Na interenet strani ni nikjer (vsaj jaz nisem videl) imena podjetja, davčne št., .....
Pod kontakt so našteta neka imena s mobilnimi št.....

Copy iz tvoje strani oz. vaše:

"Podjetje Investment Group svoj dobiček investira v t.i. garancijski fond in tako skrbi za večjo varnost vaših investicij. "

Podjetje Investment Group je pa kje reg.,? koliko ima tega fonda? s čim garantira?

Veliko poslovnih uspehoh vam želim!

lp

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
Podjetje VIG zbira sredstva investitorjev in jih nato po lastni presoji razdeli med svoje 4 brokerje. Podjetje ima sedež na Cipru zaradi boljše zakonodaje. Ker pa je Ciper član EU je varnost investicij enaka kot če bi blo podjetje v Sloveniji.Podjetje je registrirano za javno zbiranje denarja, ter za trgovanje z pridobljenimi sredstvi.

Varnost investicij je v tem, da so to brokerji z vsaj 7 letnimi izkušnjami,ki so zelo podrobno preverjeni z naše strani oz imamo tudi z določenimi sredstvi garantirano njihovo pozitivno delovanje. Investicije so porazdeljene na 4 brokerje.

Garancijski fond podjetja
Dobički podjetja se vlagajo v garancijski fond. V primeru izgub se denar črpa iz garancijskega fonda. Denar, ki je v garancijskem fondu se vlaga v zlato in srebro. Gre za stabilne investicije v žlahtne kovine. Fond deluje kot dodatno zavarovanje za investitorje. V kratkem bo na internetu tudi vidno koliko kapitala je v garancijskem fondu.

Mozna sta dva nacina vplačila:
-vplačilo na TRR v SLO ali na Ciper
-vplačilo na gotovino(kar pomeni da se zastopniku da denar v gotovini kar se napiše tudi v pogodbo)

Za kakršne koli informacije me lahko pokličete na kontaktno številko ki je napisana na naši internetni strani.

Lp,Andrej Zigon

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Se je pa nedavno sedaj moj kolega odloču, da bo vlaganja zčel tržiti. Altuizem? Niti ne! Njegova bo mesečna provizija. Vlagatelji bodo dobili 3% na mesec od vloženega denarja za vloženo pa bodo dobili jamstvo.

povej ko bo stvar zalufala, me resno zanima!

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
Vse skupaj ze poteka vse lepo in normalno.V mesecu juliju je naš program dosegel 4,5%, se pravi maksimalno za tale program ki ga trenutno izvajamo.Za kakršnekoli informacije me lahko kontaktiraš.
Lp,Andrej Zigon(031383776)

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Verjetno je mišljeno do sedaj. Sicer so lepi donosi ampak verjetno je večina nezaupljiva do takšnih obljub ker je 95%, ki obljubljajo lepe donose nategatorjev.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Da nisva midva pri istem slučajno
cheer.gif

Mogoče na pm kaj več informacij?

Drugače pa za fusiona: če je to kar jaka opisuje identično mojemu, potem to že itak deluje. Jaz imam 2 leti že tako...

Edit:
šele zdaj videl, da je malo stara tema...

Nazadnje urejeno:

andrej24

Pripravnik
16. nov 2007
58
0
6
Obišči stran
To velja za mesečni ciklus 22.7 - 22.8. Dosegli smo stopnjo 4,04 %.Naslednji rezultati bodo znani 22.9.2008. Pričakujemo, da nam bo šlo v tem mesecu še bolje.
lp,andrej zigon

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Hm....zgolj opažanja "laika".

Če se gre "le" za 4%, zakaj vsi tako bentijo prek tega "sistema", saj pa to ni neka bajna cifra? Zunaj so "sistemi" ki ponujajo dosti več...

In če se gre "le" za 4%, potem ne vidim razloga, zakaj nekdo, ki se res ukvarja s tem intenzivno, res ne bi dosegel takšnega donosa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.