Zakaj je potem treba z neki videi izumljat toplo vodo? Kdor ima primanjkljaj, naj jemlje dodatke, pa je. V čem točno je problem?
Da država nič ne naredi na tem. Milijarde je že zmetala za Covid, pa bi lahko število hospitalizacij in smrti preprosto razpolovila z Vitaminom D pri starejši populaciji. Misliš, da so starejši sploh seznanjeni z vsemi temi informacijami? Od kje naj bi bili?Zakaj je potem treba z neki videi izumljat toplo vodo? Kdor ima primanjkljaj, naj jemlje dodatke, pa je. V čem točno je problem?
....i lahko število hospitalizacij in smrti preprosto razpolovila z Vitaminom D pri starejši populaciji.....
Ker je preventiva cenejša od kurative ?Zakaj pa ne ustanoviš "Civilne iniciative za pomoč starejšim ljudem z pomanjkanjem vitamina D?" Zakaj bi morala država skrbeti za tvoje/njihovo pomanjkanje vitamina (kateregakoli)?
Da država nič ne naredi na tem. Milijarde je že zmetala za Covid, pa bi lahko število hospitalizacij in smrti preprosto razpolovila z Vitaminom D pri starejši populaciji. Misliš, da so starejši sploh seznanjeni z vsemi temi informacijami? Od kje naj bi bili?
Človek ne ve, ali so vodilni, ki vodijo epidemijo butasti ali to delajo namenoma.
Še misliš, da je državi v interesu zdravje ljudi? Pomaga jim šele, ko so v bolnici. Nič se ne dela na izboljšanju imunskega sistema ljudi, predvsem starejših.
všeč mi je ta dikcija, lepo opiše situacijoSe ti ne zdi to vsaj grobo pretiravnje, če že ne preprosto smešenje samega sebe?
Se ti ne zdi to vsaj grobo pretiravnje, če že ne preprosto smešenje samega sebe?
Sam res... Plivit kaplice, pa gasa... Ne vem kaj se grejo po bolnicah, da se zajebavajo z 1000 in enim zdravilom, da reveže obdržijo pri življenju. Sploh pa zakaj sploh promoviraš iverco pol. Plivit kaplice promoviraj, majketi...
Dej malo razmisli pomen tega stolpca.Sam res... Plivit kaplice, pa gasa... Ne vem kaj se grejo po bolnicah, da se zajebavajo z 1000 in enim zdravilom, da reveže obdržijo pri življenju. Sploh pa zakaj sploh promoviraš iverco pol. Plivit kaplice promoviraj, majketi...
Samo daj kaj je to:
Poglej priponko 51176
Eni imajo 85% izboljšanje.... ampak v njihovi vrstici piše SMRT! ??? WTF?
Torej zanikaš vse te študije? Dvomiš v 'The Science'?Andy, ampak če je kdo klovn med nama, mislim da nisem jaz. Sori, saj verjamem, da si drugače v redu poba, ampak tukaj ga mimo streljaš.
Saj vsi vemo da je vitamin D pomembno dopolnilo pri boju obrambnega mehanizma telesa, ampak pri covidu ni ravno megic pill. Veš kaj hočem povedat... v redu je, vsak naj si privošči par kaplijic na dan, ampak ni to ravno garant da nekoga nebo zvilo/pobralo na on svet.
Mogoče res ne... samo jaz vidim precej smrti v teh študijah. Ali zakaj pri večini piše beseda DEATH ?Torej zanikaš vse te študije?
Rabiš namig?Mogoče res ne... samo jaz vidim precej smrti v teh študijah. Ali zakaj pri večini piše beseda DEATH ?
Ja prosim.
Kot sem rekel - ali so tisti zgoraj butasti in ne vedo kaj delajo ali pa vejo, pa to delajo namerno. Kaj je slabše?A tako... pol pa res ne vem kaj delamo.