Vista in bel ekran (problem)

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.532
267
83
Pozdravljeni

sedajle si me je dvakrat zgodilo, da mi je sredi dela vista enostavno zmrznila in ekran je postal bel. Nič drugega mu ni pomagalo kot reset.

Kaj je lahko tukaj problem? Do sedaj je deloval brez problemov...

LP

Edit: sem poizkusil že čiščenjem diska ter defragmentacijo, pa nekako ni pomagalo. Tudi na Update grafične napiše, da je zadeva še "po zadnji modi"...

Nazadnje urejeno:

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
verjetno bo prej problem v grafični kot v visti. se pravi hardware. če maš možnost probaj menjat grafično kartico, tolk da se prepričaš če je to krivo.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.532
267
83
Hm, grafične nekako nimam možnosti zamenjati...
Čudnp pa se mi zdi, da je zadeva delovala skoraj 1 mesec brez problemov...
13.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ni problem v grafični. Enostavno si preobremenil pc in moraš počakat da bel ekran zgine. Pri meni se to včasih zgodi, ko mam odprtih veliko programov in hoče firefox odpret neko vlko stran. Samo počaka, pa bo minlo. Ekran se je vrnil pri meni po največ 25 sekundah v normalno stanje, res pa j dam imam hiter računalnik. Pri tebi pač traja nekaj več, maybe. Restart ni potreben. Poročaj , če se pc pobere brez restarta.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.532
267
83
danes se mi je ponovno to zgodilo. Računalnik se po 3 minutah ni sam pobral... Malce sumim grafično, samo ne najdem gonilnikov na Visto za Ati radeon xpress 1100, da bi jih nadomestil z vistinimi...
cry12bpy.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
klikni sem , pa pri prvem okencu izberi visto, v drugem pa integrated/motherboard, pa se ti bo v tretjem prikazala tvoja grafična.