Višji RTV prispevek

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Vlada je rekla, da ne bo kriznega davka. Očitno je tole drugačna oblika istega davka. Računalnik, tablico ali pametni telefon ima 99% gospodinjstev. Torej bodo od 99% potegnili nekaj penezof. Kurbe požrešne!
Krizni davek se po krizi ukine, take dobrote pa so ... nesmrtne.
evil.gif

(vsi se stanemo za hvalnico "lepi novi vladi")

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Pa vsake pol leta ali koliko moraš javljati, da dejansko nimaš TV?
Ampak, ker je splošen upad zaposlenih v državi, RTV prispevka pa brezposelnemu ni potrebno plačevati so spet zaznali upad prometa in je potrebno ovce striči drugje.
se bojim da večina brezposelnih v SLO gleda plačljiv rtv(če ne sami, pa starši, mož/že a plačuje), tako da tole....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.076
6.286
113
Miša Molk, je včeraj na Popevki slovenije izjavila, da bi naša država potrebovala poleg vseh odborov in agencij, če agencijo (ali odbor) za popevko. Sicer ne vem ali se je zajebavala, samo ko sem to slišal, sem pri priči prešaltal na Planet TV, ker mi je baba napihjena dvignila tlak na 160. Če imajo tam zaposleni tako mišlenje, potem se čudim, kako z temi 12 eur po el. priključku sploh še preživijo.

Nazadnje urejeno:

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Miša Molk, je včeraj na Popevki slovenije izjavila, da bi naša država potrebovala poleg vseh odborov in agencij, če agencijo (ali odbor) za popevko. Sicer ne vem ali se je zajebavala, samo ko sem to slišal, sem pri priči prešaltal na Planet TV, ker mi je baba napihjena dvignila tlak na 160. Če imajo tam zaposleni tako mišlenje, potem se čudim, kako z temi 12 eur po el. priključku sploh še preživijo.

Ma ta popevka je sama sebi namen, se mi zdi. Malo gledal, pa mi je delovalo vse tako prisiljeno, mlačno, da o pesmih ne govorim. Moje mišljenje.
Glede Molkove pa tak ni zgubljat besed. Kot varuhinja gledalčevi pravic, je kar fino kasirala, za neko izmišljeno delo in že ničkolikokrat odkrivanje tople vode.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
kako bi šlo to? Recimo mi plačamo zdaj za TV na podlagi el. priključka če se ne motim, potem bi pa jaz plačala še enkrat pa moj še enkrat pa moj dvoletni sin tudi, ker ima hoferjevo tablico, da po kravah in pujsih tipka pa pesmce na youtubu posluša. Bi lahko on uveljavljal, da je brezposeln? To je seveda jasno, da ne more iti skozi, ampak radi bi dvignili malo s tistih 12,75. Če bi rekli samo zvišanje potem gre narod po konci, če pa še tole navržejo pa izpade kot da so jako popustili in dobili le 20 centov po priključku namesto 3x naročnin, narod se pa trka, do so te parazite uspeli ustaviti...

Da smo si na jasnem, javna TV v principu je čisto OK ideja in nimam nič proti sistemu, kjer gospodinjstvo nameni tistih slabih 13 evrov na mesec, tudi ni njena naloga biti profitabilna in všečna, res pa je, da kot pri mnogih zadevah pri nas - kasirati znajo, kaj več pa že ne. Nikoli ne bom odpustila RTV, da je Slaka spustila blizu, te oddaje so za TVje, ki morajo živeti od gledanosti, ne glede na kvaliteto, RTV bi pač morala funkcionirati drugače. Manjkajo samo še reality showi...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Trideset let nazaj je bilo potrebno plačevati za vsak televizor v bajti, za vsak radio in še posebej za avtoradio, tako da je uvedba enotnega prispevka kar velik napredek. To o tablicah in telefonih je pa taka raca, da o tem ni vredno pisati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
A bi rad izvedel, kako se izognit plačevanju RTV prispevka?

Vode oz. komunale nasplošno?

Elektrike itak.

.

.

.

V Ambrus se preseliš?