Višarje smučišče

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.140
14
38
Am, me lahko nekdo tocno usmeri do tja? Baje ni problem najti zadeve, ampak glede na to kar pravi internet sta dve lokaciji in ne vem zdaj katera je prava. Eni viri trdijo, da je ob cesti SS13, drugi da je SS54. Pa za vsak slucaj, da ne bi v prazno pol ure se lovili po rovtah bi prosil, ce mi kdo razjasni zadevo.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko se pripelješ do Trbiža samo gledaš tablo Monte Lussari, nekak tak po italijansko.
To je SS13. Parkiraš, plačaš karto in direkt na gondolo. To je ta gondola, ki pelje nad smučiščem in romarsko potjo.
N46 30.288 E13 32.431

SS54 je pa iz druge strani, za smučišče tam ne vem, morda je tudi.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
ob SS13
Se pelješ skozi cel Trbiž proti Zahodu, mimo vojašnice, potem pa glej kažipote za Monte Lusari.
Zaviješ na desno v morda malo nenavadnem krožišču, potem se pa pelješ vzporedno z glavno cesto, dokler te v enem križišču ne usmerijo levo in pod avtocesto prideš do smučišča.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Ravno včeraj sem tam smučal
cheer.gif

Torej se pelješ skozi Trbiž proti notranjosti Italije (gledaš recimo Udine). Pelješ se mimo vojašnice (na levi) in ko počasi zapuščaš mesto pripelješ v krožišče. Tam bodi previden, ker ne greš naravnost, pač pa desno (pač glej table "Monte Lussari" - je zagotovo tam). Potem pa samo sledi tablam - si cca. 500 metrov od gondole ... in skok na smuči.