virtualbox vs vmware

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ubistvu sem MCT (predavam tudi hyperV), VCI in RHCI, ter pišem knjige direktno za vmware, tako da situacijo precej dobro poznam...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik BoRiiS pravi:
Ful ste se raspisal ampak jst si nisem mogu nič stem pomagat.
mi ne rata narest image starga diska win xp da bi ga uvozu v wirtualbox
A lahko en ime programa in navodila ne pa kako bi se dal pa men se zdi da bi se dal stem.......
Lahko na ZS
Hvala hvala hvala

Tu najdeš odlično orodje Marka Russinovicha. Napravi virtualni disk na drug disk ali na zunanji disk.

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Sem sprobal orodje Marka Russinovicha samo ne dela ker podpera manjše diske za VM
Note: Virtual PC supports a maximum virtual disk size of 127GB. If you create a VHD from a larger disk it will not be accessible from a Virtual PC VM
Nardi disk samo ga ne zažene

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik BoRiiS pravi:
Sem sprobal orodje Marka Russinovicha samo ne dela ker podpera manjše diske za VM
Note: Virtual PC supports a maximum virtual disk size of 127GB. If you create a VHD from a larger disk it will not be accessible from a Virtual PC VM

Potrebuješ več kot 127GB prostora? Dodaj dva virtualna diska in ju daj v software RAID0 znotraj virtualke.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik BoRiiS pravi:

Kaj če bi tiste XP-je malo popucal in pustil gor samo kar nujno rabiš in nato defragmentiral? Dvomim, da je tega nujnega več kot 127 GB

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.492
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
VB mi je super, vendar me je izdal tam, kjer ga dejansko potrebujem. Namreč naredil sem si virtualni XP in tukaj bi rad namestil programček DroidExplorer a mi takoj javi napako, ko zaženem setup file:

brez-naslova.jpg

naložil sem 32 bit verzijo XP in 32 bit verzijo DroidExplorerja, torej tukaj ne more biti konfliktov...

Any ideas?
confused-1.gif

edit: rešil! Nisem imel inštaliranega frameworka
bonk.gif

Nazadnje urejeno: