Vipme Broadband

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mam ja... Sm že vidu, da je že nekdo prej spraševal, pa... Sem bil prepozen..
Če boš kej prot Lj hodu, ti ga lahka posodm. Je notr še kartica (sam nevem, če je še aktivna)-jo je pa treba napolnt...

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
jst sm spraševal... potem sem mislil da jo lahko kupiš v vsaki trafiki, pa nisem našel nikjer, niti v trgovinah, niti v trafikah... verjetno bi moral na kako normalno bencinsko črpalko...

Na koncu sem bil par dni miren brez interneta in si spočil učke
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja, sm vidu, da si ti rabu.. Bi ti komot posodu, sam sm bil res prepozen.. Smo ga pa odklenil, tako da laufa na S! BP
cheer.gif

Jaz sem ga kupil na OMW-ju (Vrsar). Dedu ga je pa pol vzel v trafiki znotraj kampa. Mogoče so bili samo omejena količina in jih niso imeli vsi dovolj...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ne. 15€ sm nakazal kolegu, pa mi ga je preko boxa odklenu... Sva pršla do naznanja, da je bolj za zihr dal 15€ potem, ko je stvar odklenjena, kot pa v naprej nakazat in upat, da ti pošljejo pravo kodo/program/karkoliže...
wink-1.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
A dela to z Mobitelom? Ker če ne imam enega viška če kdo rabi (še zapakiran).

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mogu bi delat ja. Samo je mal prezakompliciran. Kreirat si morš povezavo z dial up, nastavt tel. št od M@... Podoben sistem, kot uporaba telefona kot modem (brez kakega PC suita)...
Mora pa bit modem seveda odklenjen...
wink-1.gif

Se pa iščejo nastavitve za plug&play za M@....
smile-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sicer ne vem, ce vas prav razumem, ampak.
Pri odklepu tega modema je potrebno za povezavo uporabiti NOV VMESNIK (program) za klicanje: "Mobile Partner" od Huawei-a.
Nastavitve pa tako vemo vsi (vec ali manj). V Mobile Partnerju kreiras novo povezavo in keks. Zakaj kompliciranje poroda, ce to ni potrebno.

Ce sem vas naobe razumel, potem se oproscam.
Lp
Lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Sam sem modem placal 176 kun z dobroimetjem za 20 kn.
Kolikor mi je poznano, deluje modem z vsemi "Voda derivati". :)
Lp
Jaz sem plačal za ta ključek 199€. Kartice zaenkrat ne mislim uporabljat, tako da je še nisem aktiviral. Kje pa piše, če imam 200mb gor? Nikjer v dokumentaciji, nikjer zraven sim kartice...
confused-1.gif

edit: Sem že našel http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8749348&idnews=639306

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo nekaj mi ni jasno. Zraven je 200mb + 20HRK naloženih na kartico? Torej se porabi teh 200mb, potem se pa lahko še koristi prenos 1,00 HRK/MB. Torej skupno 220mb?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.452
113
Lahko pa na bankomatu kupiš dodaten kredit in ga na spletni strani pretvoriš v opcijo (50 kn = 75 MB, 100 kun = 200 MB).

50 kun dobiš tudi ob registraciji (na VIP spletni strani).

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ne. 15€ sm nakazal kolegu, pa mi ga je preko boxa odklenu... Sva pršla do naznanja, da je bolj za zihr dal 15€ potem, ko je stvar odklenjena, kot pa v naprej nakazat in upat, da ti pošljejo pravo kodo/program/karkoliže...
wink-1.gif

Glede na to, da sva oba iz Cvičkove dežele, bi tudi jaz želel spoznat tega tvojega kolega.
cool-1.gif
Imam dva za odklenit. Mi lahko daš kakšen kontakt na PM?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mimogrede - tisti, ki ste ga uporabljali, a je bil za kakšno rabo? Jaz ga nisem kupil, ker so imeli v Aquariusu na Zræah brezplačen wi-fi (v okviru neke Nokijine promocije).

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
@Drago-imaš PM.

@SouthPark Men je super delal. Povezoval se mi je na UMTS oz. najpogosteje na HSDPA. Prenos presenetljivo hitr.
Mi je pa super, ker ko sem `zuni` in rabm kej na net, vklopm modem z S! kartico v EEEja in stvar špila BP...
cheer.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.090
3.593
113
41
Lj
Letos sem v Puli, podrobneje v Barbarigi. Vipme v Pulu in njeni bližnji okolici dela s 3G brez problema, res pa je da hitrosti niso 7.2 Mbit,, kolikor so teoretično, ampak ponavadi manj, odvisno tudi od lokacije. V sami Barbarigi pa 3G ne vleče, je pa vseeno EDGE, ki premore okoli 250 kbps, kar znese ravno enih 25 k/s downnloada. Vendar za normalno surfanje in podobno je ravno prav.
Dobi pa se za 200 kun 500MB prenosa, kar znese malo manj kot 30€.