Vipme Broadband

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.638
4.370
113
No na Hrvaškem Sem kupil ta predplačniški paket z Vodafon Mobile Conect USB Stickom za 298 kun in povrnjenim dobroimetjem za 100 kun. Modem je Huawei model K3565 oziroma en izmed modelov E160 kot ga prepozna DC-unlocker. Glede na to da ko vstaviš Mobitelovo kartico ,napiše vstavite pravilno SIM , je pa zadeva z Si-mobil predplačniško čisto druga, tam napiše samo da nimam aktivirane kartice, Mogoče je že pretekla
confused-1.gif
,
Ali mi lahko kdo Potrdi ,če tile Vodafone USB Sticki delujejo z celotno Vodofone Druščino????, ker potem se ne bi utrujal z odklepanjem.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.638
4.370
113
No te pa itaq Kul, saj ponudba je vedno nekaj podobnega. Se že veselim Srfanja v Nemčiji ko bom naslednjič tam....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No te pa itaq Kul, saj ponudba je vedno nekaj podobnega. Se že veselim Srfanja v Nemčiji ko bom naslednjič tam....

S hrvaško kartico?
confused-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Jest bi na tvojem mestu našel nekoga, ki ima aktivno simobil kartico in jo stlačil v modem. Nekaj mi pravi, da ne bo delovalo... Da ne boš v dojčland brez neta ostal
shocked-1.gif

Lahko pa se seveda motim.

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Tudi jaz sem kupil to zadevo, pa je sedaj kostala 198 Kn, dobil si 20 Kn dobroimetja in avtomatsko 200 MB prenosa. Sedaj, ko sem prisel z dopusta, mi je ostalo se slabih 100 MB in me zanima, ce kdo slucajno ve oz. ce se je pozanimal, koliko casa mi se ostane ta kvota. Na Hrvasko grem namrec sele enkrat aprila, pa bi bilo dobro, ce to drzalo vsaj do takrat. Sicer imajo to napisano na njihovi strani, ampak mi ni cisto jasno - nekaj je dobroimetje, drugo je kvota, pa vsak ima nek svoj rok trajanja - skratka zakompliciral so do konca - verjetno da se "turisti" ne znajdejo in polnijo ko norci.
Pa omenjas en DC unlocker - kje se to dobi, ker bi tudi jaz ta stick unlockal in ga uporabil pri nas. Zaenkrat se nimam nobenega paketa za prenos podatkov, sem pa pri Mobitelu. Kaj bi se mi najbolj splacalo, ker prenos preko UMTS potrebujem le na vsake toliko casa. Kaksnega podobnega paketa kot je VIP broadband pri nas se ni, kajne?
LP, Robi

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Mi kdo posodi svoj VIPME paketek na uporabo, da ga nafilam za 50kn in jih porabim med 14.8.-31.8. in mu s tem morda podaljšam rok uporabe mogoče?

Ljubljana

bles

Pripravnik
18. sep 2007
257
2
18
54
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Tudi jaz sem kupil to zadevo, pa je sedaj kostala 198 Kn, dobil si 20 Kn dobroimetja in avtomatsko 200 MB prenosa. Sedaj, ko sem prisel z dopusta, mi je ostalo se slabih 100 MB in me zanima, ce kdo slucajno ve oz. ce se je pozanimal, koliko casa mi se ostane ta kvota. Na Hrvasko grem namrec sele enkrat aprila, pa bi bilo dobro, ce to drzalo vsaj do takrat. Sicer imajo to napisano na njihovi strani, ampak mi ni cisto jasno - nekaj je dobroimetje, drugo je kvota, pa vsak ima nek svoj rok trajanja - skratka zakompliciral so do konca - verjetno da se "turisti" ne znajdejo in polnijo ko norci.
Pa omenjas en DC unlocker - kje se to dobi, ker bi tudi jaz ta stick unlockal in ga uporabil pri nas. Zaenkrat se nimam nobenega paketa za prenos podatkov, sem pa pri Mobitelu. Kaj bi se mi najbolj splacalo, ker prenos preko UMTS potrebujem le na vsake toliko casa. Kaksnega podobnega paketa kot je VIP broadband pri nas se ni, kajne?
LP, Robi

Vsaka opcija (75,200,500M) )ti deluje mesec dni od aktiviranja. Če pred koncem opcije aktiviraš novo, se ti neporabljen promet prenese k novi opciji.

bles

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.452
113
Citat:
Uporabnik picero pravi:
Pa omenjas en DC unlocker - kje se to dobi, ker bi tudi jaz ta stick unlockal in ga uporabil pri nas.
Postopek je preprost. Najprej snameš DC unlocker. Na strani si kreiraš uporabniško ime in preko PayPala nanj naložiš 15 EUR. Poženeš program in ti bo za modem izpisal, da je zaklenjen. Vpišeš uporabniško ime in geslo v program in klikneš Unlocking - Unlock. Še video celotnega postopka:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sam sem modem placal 176 kun z dobroimetjem za 20 kn.
Kolikor mi je poznano, deluje modem z vsemi "Voda derivati". :)
Lp

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ne ne deluje je treba odklenat deluje samo z vipme in je zaklenjen na Simko.

Kix

Zelenc'
14. jun 2008
2
0
1
Pozdravljena druščina.

Zanima me, če je komu uspelo prepričat hrvaški vodafone usb modem stick, da deluje z simobil kartico. Ker če je potem je to idealna opcija za uporabo pri nas. Če ga želiš uporabljat pri nas ti zakasirajo 20€ in še vežejo ti paket za določeno časovno obdobje.

Hvala za odgovore. Če rabite simobil kartico za testirat vam jo lahko posodim. Sem iz MB.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem malo prebrskal med datotekam, katere ima ta modem naložene in so notri že nastavitve za vse partnerje Vodafona, tudi za SLO
cheer.gif

Doma morm samo še stestirat, če res lepo dela, potem pa na S! poiskat paket z čimcenejšim prenosem podatkov
cheer.gif

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Sedaj pa eno mogoče čudno prašanje ...

Ali se da preko tega tudi telefonirati, ampak ne preko Skyp-a temveč "kalsično" mobilno telefoniranje z enega mesta preko compa?