Uaaaa tale je fajnCitat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tole ji predlagaj! Jo bo sigurno zanimalo!:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/z8dvmFvl5d4&feature=player_embedded#!"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/z8dvmFvl5d4&feature=player_embedded#!" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
imam podobne težave. Mi je rekla učiteljica, da pri zvoku se ne pozna al je za 200 al 500€. Gre bolj za kakšne dodatke, ki jih mularija itak ne opazi, če ni glih narejeno kaj na lepoti. Ali pa boljši kovček itd. Jaz bom šel Domžale ali Mengeš... štarcuna z godali.... od 200- 5000€ violin kakšnih hočeš. Verjetno bom neko vmesno kupi... okol 400-500€Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
miha013 je kar zadel, ampak jaz še kar ne vem v čem je boljša violina za 600€ kot tista za 200€
nisem videl prej tvojega posta.Citat:
No na koncu smo nabavili klik, učiteljica za violino je ocenila, da gre za solidno zadevo price/performance, tako da volk sit-koza(denarnica) cela
Saj pravim, tako so ti rekli, ker je pri začetniku res skoraj vseeno, na kaj igra. Pri nekom, ki inštrument že obvlada, pa bo razlika med 200 in 500€ inštrumentom slišna.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
glej... tako so mi razložil v GŠ. Cene so celo pod 200€ ampak tist je pa menda res "šrot"
s tem se pa ne strinjam.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj pravim, tako so ti rekli, ker je pri začetniku res skoraj vseeno, na kaj igra. Pri nekom, ki inštrument že obvlada, pa bo razlika med 200 in 500€ inštrumentom slišna.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
glej... tako so mi razložil v GŠ. Cene so celo pod 200€ ampak tist je pa menda res "šrot"
To je podobno, kot pri audio sistemih. Pri cenejših se vsak € pozna. Pri srednji kvaliteti moreš za opazno razliko primakniti par sto €. Pri dražjih pa vse skupaj že meji na voodoo magijo, kjer ti za velike vsote prodajajo neslišne izboljšave in so razlike bolj kot ne le še v glavi
Mah jaz sem že v štartu vedel, da ne mislilm dati veliko za violino in sem potem učiteljici polinkal par cenovno ugodnih violin, sicer sem gledal tudi rabljene ampak če se nič ne razumeš na te stvari smo se potem skupaj z učiteljico odločili za to iz linka in na koncu se je izkazala za soliden nakup.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
nisem videl prej tvojega posta.Citat:
No na koncu smo nabavili klik, učiteljica za violino je ocenila, da gre za solidno zadevo price/performance, tako da volk sit-koza(denarnica) cela
Povej, kako ste se odločil za to zadevo... kaj povedo trgovci o razlikah med violinami tvojega cenovnega razreda. Jaz bom šel tudi tam kupit..... (sam da vidim spričevalo)