predornina = cestninaCitat:
Uporabnik stein pravi:
Ne, jaz skoz govorim o cestnini. Drugi pa ovinkarijo na predornine.
Uporabnik stein pravi:
Zakaj potem vinjeta ne pokriva predorov ?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj potem vinjeta ne pokriva predorov ?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik stein pravi:
(ne pri nas, ne v tujini; da spomnim, tule govorimo o vinjetah za avtoceste; eni nekako hitro pozabijo to)
Tokrat pa res zadnji comment
posledično bo DARS nabral manj denarja, zato bo moral razliko (kakršna koli bo že) nabrati kje drugje. mogoče preko "avtocestnega centa", ali pa iz kakih proračunskih sredstev. v takih primerih bo zadeva obremenila tudi tiste državljane, ki avtocest sploh ne uporabljajo. no, vsaj do tujcev ne bo več diskriminatorno ..Citat:
Uporabnik stein pravi:
In skoz ti odgovarjamo : Uvest kratkotrajnejše vinjete.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
to jim že skoz pravim naj dajo konkretne ideje!
Hecno, na Slovaškem jih pokriva. Pa Češkem tudi, pa Madžarskem tudi. Pa pri nam tudi razen enega (zaradi Avstrijcev). Pravzaprav tudi v Avstriji, razen par nekoliko daljših. Kako to?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj potem vinjeta ne pokriva predorov ?
(ne pri nas, ne v tujini; da spomnim, tule govorimo o vinjetah za avtoceste; eni nekako hitro pozabijo to)
Dragi moj ... Upam, da te kdaj ne srečam v živo, ne garantiram zase. Za take pi'æke je primeren le en izraz: izdajalci. In le ena kazen ...Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dragi moji vinjetarji,
iz Bruslja "smo" vam ze zamrznali 40 mio. € za financiranje avtoceste Slivnica-Drazenci
in to samo zaradi vinjet, oz. ker so le te diskriminatorne
se posebej presenca izjava ministra Zerjava (za nekatere je daaalec najbolsi minister), da so sredstva zamrznjena zaradi drugacne financne konstrukcije izgradnje ACja
laze in zavaja
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ni problema, bomo dbignili polletne vinjete, da bomo 40 mio € noter doblis tujci
Dragi kur..., lepo da se ti dobro godi TAM v tvojem službici, katero plačujemo mi.Citat:
dragi moji vinjetarji,
iz Bruslja "smo" vam ze zamrznali 40 mio. € za financiranje avtoceste Slivnica-Drazenci
in to samo zaradi vinjet, oz. ker so le te diskriminatorne
se posebej presenca izjava ministra Zerjava (za nekatere je daaalec najbolsi minister), da so sredstva zamrznjena zaradi drugacne financne konstrukcije izgradnje ACja
laze in zavaja
Kaj pa potem v Švici? Za par km po švicarskem autobanu moram kupit LETNO vinjetoCitat:
Uporabnik Evrokrat pravi:fsakmu je kristalno jasno, da je za enkratno 12km-jevsko fijakanje polletna vinjeta pretirana, precej pretirana
Citat:
fsakmu je kristalno jasno, da je za enkratno 12km-jevsko fijakanje polletna vinjeta pretirana, precej pretirana