Ja obveščenost pomeni da točno veš, kje so vinjete potrebne in kje ne.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ja to bo to...
Pol pa še table nalimat kam je treba zavit, da se izogneš vinjetam?
.
Ja obveščenost pomeni da točno veš, kje so vinjete potrebne in kje ne.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ja to bo to...
Pol pa še table nalimat kam je treba zavit, da se izogneš vinjetam?
.
Citat:
Uporabnik raketa pravi:
Ko je blo govora da bomo uvedli vinjete so se vsi tujci pritoževali, da je treba 10dnevne uvest. Zdaj jih pa pol ne ve da rabjo vinjeto, pa išeje ene izgovore.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Bom še jest pozabil avto registrirat in se voziti naokoli brez tablice. Če me pa dobijo, pa bi po tvojem, ga itak moral le registrirati in to je to.
To te bojo pa sneli sredi ceste, pa ti napisali vse kazni brez pardona, šli s tabo do prvega primernega mesta, ti pobrali tablice in rekli srečno... verjemi meni...
In niti ne boCitat:
Uporabnik synthman pravi:
No, ampak zato so prometni znaki na uvozih na avtocesto je zgoraj en napisal. In ko brez vinjete pripelješ do tega znaka, ali lahko obrneš in greš nazaj sem že 2x vas pametnjakoviče vprašal, pa ni noben odgovoril.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In niti ne boCitat:
No, ampak zato so prometni znaki na uvozih na avtocesto je zgoraj en napisal. In ko brez vinjete pripelješ do tega znaka, ali lahko obrneš in greš nazaj sem že 2x vas pametnjakoviče vprašal, pa ni noben odgovoril.
Res jih je lahko sram, ker na vstopu v slo jih pa ni. preverjeno včeraj tud na karavanškem predoru.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
evo še ena na račun vinjet danes se vračam iz avstrije tam nekje okoli 17-tih na šentilju, ko proti avstriji preverjajo folk če ima vinjeto - če se je kakšen turist prešvercal ko je šel na dopust čez slovenijo in ga bodo zdaj za nasvidenje štrafal za bori 1km, da jih ni sramLPWWY
Citat:
Res jih je lahko sram, ker na vstopu v slo jih pa ni. preverjeno včeraj tud na karavanškem predoru.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če kak Slovenec, ki se vozi po avtocestah, še zdaj ne ve, da je treba kupit vinjeto, mu je treba izpit vzet, ker take nesposobnosti jaz ne bi podpiral.
A Avstrijce tudi mora biti sram? Namreč že dvakrat sem naletel na mejnem prehodu pri MB (ne spomnim se imena), ko so tik pred mejo lepo zožili oba pasova v enega in preverjali vinjeto. 50 m pred mejo. Ali oni pač lahko in jim ni treba se sramovati tega?Citat:
Res jih je lahko sram, ker na vstopu v slo jih pa ni. preverjeno včeraj tud na karavanškem predoru.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A Avstrijce tudi mora biti sram? Namreč že dvakrat sem naletel na mejnem prehodu pri MB (ne spomnim se imena), ko so tik pred mejo lepo zožili oba pasova v enega in preverjali vinjeto. 50 m pred mejo. Ali oni pač lahko in jim ni treba se sramovati tega?Citat:
Česa od tega, da je vinjeta obvezna na določenih cestah in da jo tam pač moraš imeti, ne razumeš? Če pač nimaš, boš kaznovan. Pa, če je to 5m po uvozu na to cesto ali 5m od izvoza s te ceste. Kršil si javno znano objavljeno zahtevo.
Še vprašanje: ali morajo tujci skeširat kazen na kraju prekrška, ali je dovolj, da listek s kaznijo vzamejo?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ja, točno vem.