Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samo enega poznam, ne vem pa koliko je "dober" za to kar rabiš. Meni je 2x naredil redni servis, ali dobro ali slabo, drago ali poceni, ne vem ker je edini, peč bolj ali manj dela kot treba. Cerkovnik, 041 632 997.
Samo enega poznam, ne vem pa koliko je "dober" za to kar rabiš. Meni je 2x naredil redni servis, ali dobro ali slabo, drago ali poceni, ne vem ker je edini, peč bolj ali manj dela kot treba. Cerkovnik, 041 632 997.
Verjetno ti je nazadnje delal pred več kot petimi leti, ker je možak nekje toliko časa v penziji. Nam je rihtal sedaj Benedik 031-419-700, prav tako iz Tržiča. Poceni pa res ni.
Ja, potem je bil Benedik, ki je prevzel njegove posle. Meni je deloval, da ima dobro znanje, ne samo da je popravil, je še kaj zraven med pogovorom svetoval... A kaj ko moraš vrtati, da še kaj uporabnega izveš...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.