Videotelefonija

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Res pa je tudi, kaj komu kdo ponuja že potem ko postaneš njihov naročnik. Mobitel ima vesčas neke promocijska obdobja in brezplačno ali znižano to in ono medtem ko simobil tega nima. Ponavadi Simobilovi paketi vabijo samo nove naročnike za tiste stare pa ni nekih stimulativnih reči.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tudi S! ima. Mogoče malo manj pri storitvah, pa zato drugje.
Maš popust na E-račun (enkratno, lahko bi bilo mesečno), direktno bremenitev, včasih SMSe za 1 mesec, nižja naročnina...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pa promocijsko obdobje za navigatorja, brezplačni mmsji, popust ob vezavi na storitev,...

tele se spomnim sedajle vem pa da bi se našlo še kaj,...

več pa jih obstaja v primeru vezave,... brezplačni klici ob vikendih, free smsji,...

l.p. b

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
pa promocijsko obdobje za navigatorja, brezplačni mmsji, popust ob vezavi na storitev,...

več pa jih obstaja v primeru vezave,... brezplačni klici ob vikendih, free smsji,...

l.p. b

Vendar je vse to samo za nove naročnikel. Za tiste, ki so pa že dolgo zvesti Simobili ni pa nič
ne-ne-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tudi obstoječi dobijo kaj - kot že omenil Borovnica - ob vezavi na neko storitev popust.
Brez vezave pa sem jaz dobil 2x po 1 mesec brezplačnih SMSov
write.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:

l.p. b

Vendar je vse to samo za nove naročnikel. Za tiste, ki so pa že dolgo zvesti Simobili ni pa nič
ne-ne-1.gif

Tukaj se ne bi s tabo strinjal..jst sem tut stari naročnik pa se dobil free vikend pogovore...ker sem pač vzel telefon in se vezal na 24 mesecev.. Tut sam sem mislil da ne bom mel te ugodnosti ker sem že naročnik pa sem se motil ko mi je prijazna gospodična rekla da mam brezplačne pogovore ob vikendih sem bil presenečen....tko da preveri pol govori kaj je res in kaj ne...
evil.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:

l.p. b

ne-ne-1.gif

Tukaj se ne bi s tabo strinjal..jst sem tut stari naročnik pa se dobil free vikend pogovore...ker sem pač vzel telefon in se vezal na 24 mesecev.. Tut sam sem mislil da ne bom mel te ugodnosti ker sem že naročnik pa sem se motil ko mi je prijazna gospodična rekla da mam brezplačne pogovore ob vikendih sem bil presenečen....tko da preveri pol govori kaj je res in kaj ne...
evil.gif
Če se ne motim je bilo to samo za Orto smart. Za nas malo starejše pa razen popusta, če si vzel trajnik in E račun ni bilo nič. Naj me kdo popravi, če se motim
grims-1.gif