mogoče je za tvoj primer razlaga. Glede na to da je bila "kolegica" zraven tebe ponoči in ne prijateljica, bi se znalo zgoditi, da te je kje stisnla pa se ti je NLP prkazu. No ... ne vem..... sam dobra je pa morala bit, a ne?!!Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Jaz in kolegica sva kaksno leto nazaj videla podoben pojav.. Ponoci, blesceco "kroglo",kaksnih 10m stran.. Tam je bila kaksnih 20s,nato pa izginila z neverjetno hitrostjo.. Bilo je neverjetno, drugacno kot karkoli kar sem videl in se danes ne vem kaj sva dejansko videla.. Je pa teh videnj baje ogromno in vedno ista svetloba.. Nekaj je na tem, ne verjamem pa da so vesoljci..
HahaCitat:
Uporabnik lanos pravi:
mogoče je za tvoj primer razlaga. Glede na to da je bila "kolegica" zraven tebe ponoči in ne prijateljica, bi se znalo zgoditi, da te je kje stisnla pa se ti je NLP prkazu. No ... ne vem..... sam dobra je pa morala bit, a ne?!!Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Jaz in kolegica sva kaksno leto nazaj videla podoben pojav.. Ponoci, blesceco "kroglo",kaksnih 10m stran.. Tam je bila kaksnih 20s,nato pa izginila z neverjetno hitrostjo.. Bilo je neverjetno, drugacno kot karkoli kar sem videl in se danes ne vem kaj sva dejansko videla.. Je pa teh videnj baje ogromno in vedno ista svetloba.. Nekaj je na tem, ne verjamem pa da so vesoljci..![]()
Daj potem vsaj od kolegice sliko, če že NLP-ja nisi slikal.Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Zgleda pac niste imeli te srece da vidite kaj drugega kot svoj monitor.![]()
Bom jo vprasal ce lahko nalimamCitat:
Uporabnik gretzky pravi:
Daj potem vsaj od kolegice sliko, če že NLP-ja nisi slikal.Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Zgleda pac niste imeli te srece da vidite kaj drugega kot svoj monitor.![]()
Drugače je pa tako, da v NLP-je ne bom verjel, dokler ne bom kakšnega videl.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mogoče so bili iz planeta cviček?
Bo prej šmarnica...
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Zakaj na Marsu niso našli Marsovcev...
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/8AoAJOF5GVQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/8AoAJOF5GVQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>