Videl sem NLP-100%

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Prejle je prišel en moški k meni da si je pogledal kurilnico na sekance. In midva nato malo debatirava in debatirava zunaj ko nenadoma reče:: a vidiš tisto luč na nebu??

jst jo zagledam in potem fora ta:: lučka gre malo dol, nato malo gor -obstane, nato je šla malo desno in nato spet dol-je tako zgledalo kot bi za hrib padla. Bila je oddaljena cca 500 do 600 metrov. Midva z decom sva se samo spogledala in nobenemu čist nič jasno kaj bi to bilo. Res-fora teška. Kj takega še nisem videl!!

Zdajle non stop čez okno gledam , če bo spet gor pa dol skakala----poročam če bo še kaj...

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
To je odgovor iz nebes na tvoje prošnje po zvezdicah.
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.626
1.312
113
ah.... jaz sem že tudi videl enkrat eno luč ki je vjugala po nebu z nobeno logiko.... sem povedal to zanimivost doma, dalje pa se mi ni dalo utrujat
je pa blo zanimivo za pogledat
tongue-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Jaz in kolegica sva kaksno leto nazaj videla podoben pojav.. Ponoci, blesceco "kroglo",kaksnih 10m stran.. Tam je bila kaksnih 20s,nato pa izginila z neverjetno hitrostjo.. Bilo je neverjetno, drugacno kot karkoli kar sem videl in se danes ne vem kaj sva dejansko videla.. Je pa teh videnj baje ogromno in vedno ista svetloba.. Nekaj je na tem, ne verjamem pa da so vesoljci..

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
@jest5 in ChaoRen,ne rabim drkanja,jaz sem samo povedal kaj sem videl in ne,to ni bil helikoptercek ali karkoli je na tistem posnetku.. Kaj bi imel od tega da bi se zlagal? Sva pa oba s kolegico isto videla... Seveda pa je na vsakemu posamezniku kaj bo verjel itd..
@Matey,podobno temu ja, ampak ta krogla je bila pri nama veliko blizje.. V bistvu je bila v blizini nocne svetilke, sepravi nekaj metrov nad tlemi.. Sva pa oba zmrznila in samo gledala ko je v cudnem gibanju prisla zraven in obstala.. Ne verjamem da bi kaj takega lahko ustvaril clovek, lahko pa da je kaksna cudna iluzija ali naraven pojav..

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.931
121
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Prejle je prišel en moški k meni da si je pogledal kurilnico na sekance. In midva nato malo debatirava in debatirava zunaj ko nenadoma reče:: a vidiš tisto luč na nebu??

jst jo zagledam in potem fora ta:: lučka gre malo dol, nato malo gor -obstane, nato je šla malo desno in nato spet dol-je tako zgledalo kot bi za hrib padla. Bila je oddaljena cca 500 do 600 metrov. Midva z decom sva se samo spogledala in nobenemu čist nič jasno kaj bi to bilo. refoška . Kj takega še nisem videl!!

Zdajle non stop čez okno gledam , če bo spet gor pa dol skakala----poročam če bo še kaj...
Kaj bi ti rad povedal, da imaš kurilnico na sekance ali da te je refošk zadel
wink-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne,ni bila tako mocna luc da bi razsvetljevala nevem kaksen prostor(mogoce tudi samo meni se ni zdelo,zraven pa je bila ulicna svetilka).. Je bila pa res blesceca oz izrazita.. Ne vem ce sem te pa prav dojel.. Res je pa tudi da sem ze malo pozabil na to in da se sedaj ne spomnem vseh podrobnosti kot bi bilo vceraj..