Vida Žabot

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Sam kaj ko so mlade in čvrste ribice takoooo drage in za vaju praktično nedosegljive. Tako se morata pa s burgerji in starimi sardelami zadovoljit. Če jih seveda dobita.
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ribe imaš menda zelo rad prav ti a ne ??? Sam glej, da se ti ne bodo kosti v grlu zataknile
evil.gif
😨👅
Mlade ribice pa dišijo in imajo mehke kosti in čvrsto meso pod napeto kožo. Ni nevarnosti da se ti zatakne.
Capl. če človek dobro obvlada tisto, česar se loti delat, dobro naredi..v tem primeru se tudi iz malo bolj trde ribe da pripraviti odličen brodet.
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne, to je umetnost poklica, da iz tistega, kar imaš, izvlečeš najboljše.
Æe ne znaš, lahko tudi pri mladi ribici spregledaš kakšno malo kost, ki se ti lahko fejst zatakne v grlu..mislim, da si ti eden izmed teh, ki se ti je v dobi vajeništva to naredilo..
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zginte ven iz moje poduhovljene teme vsi vi, ki sam na hrano mislite!
10.gif

Vida Žabot lepo razloži, da ko si enkrat resnično povezan z višjo zavestjo, začnejo zemeljske potrebe bledeti.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A res? eno govori, dela pa drugo.
Ko je bila nuna, je bila baje povezana z "višjo " zavestjo, ampak, kot je znano, je ta oseba prekinila občevanje z višjo zavestjo in se spustila na nižjo, torej zemeljsko zavest (potrebami po domače oz.moški in hranca)..
wink-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mišljeno je bilo, da ne govorimo o slu, ki prinese novico, pač pa o novici
wink-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Draga moja... alter moški žal še niso na višjem duhovnem nivoju. Vprašanje pa je če sploh kdaj bodo.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A res? eno govori, dela pa drugo.
Ko je bila nuna, je bila baje povezana z "višjo " zavestjo, ampak, kot je znano, je ta oseba prekinila občevanje z višjo zavestjo in se spustila na nižjo, torej zemeljsko zavest (potrebami po domače oz.moški in hranca)..
wink-1.gif
467716-post_slo.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Zginte ven iz moje poduhovljene teme vsi vi, ki sam na hrano mislite!
10.gif

Vida Žabot lepo razloži, da ko si enkrat resnično povezan z višjo zavestjo, začnejo zemeljske potrebe bledeti.
wink-1.gif
Maček, zbejži proč čimprej, tole se ne bo dobro končalo.
rolleyes-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Draga moja... alter moški žal še niso na višjem duhovnem nivoju. Vprašanje pa je če sploh kdaj bodo.
evil.gif

Čista resnica!!
zmaga.gif

Vendar, če dosledno upoštevava citat Dalailame iz tvojega podpisa, utegneva duhovno povzdigniti vsaj zadnja dva primerka, ki naju nenehno obletavata, saj očigledno želita piti nektar izkustva iz najinih cvetov.
nahrung002.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Važno, da se mojemu domačemu mačku vsakič dvigne rep, ko ga pobožam.
Pritepenih mačkonov ne potrebujem.
Aja pa raje imam zrezek 😆😆😆
zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Važno, da se mojemu domačemu mačku vsakič dvigne rep, ko ga pobožam.
Pritepenih mačkonov ne potrebujem.
Aja pa raje imam zrezek 😆😆😆
zmaga.gif
Domač maček se je oglasu?
Raj po pravic priznaj, da se naskrivaj sliniš za mladim mesom in med dolžnostjo na študentko iz šihta misliš
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
evil.gif

Čista resnica!!
zmaga.gif

Vendar, če dosledno upoštevava citat Dalailame iz tvojega podpisa, utegneva duhovno povzdigniti vsaj zadnja dva primerka, ki naju nenehno obletavata, saj očigledno želita piti nektar izkustva iz najinih cvetov.
nahrung002.gif
v prevodu -dobro se izpraznit
tongue-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Je treba nedostojno izrekati, kar je očitno?
shocked-1.gif

A te zelo tišči? Imaš edem...no, tam?
evil.gif