Capl. če človek dobro obvlada tisto, česar se loti delat, dobro naredi..v tem primeru se tudi iz malo bolj trde ribe da pripraviti odličen brodet.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Mlade ribice pa dišijo in imajo mehke kosti in čvrsto meso pod napeto kožo. Ni nevarnosti da se ti zatakne.Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ribe imaš menda zelo rad prav ti a ne ??? Sam glej, da se ti ne bodo kosti v grlu zataknile😨👅
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A res? eno govori, dela pa drugo.
Ko je bila nuna, je bila baje povezana z "višjo " zavestjo, ampak, kot je znano, je ta oseba prekinila občevanje z višjo zavestjo in se spustila na nižjo, torej zemeljsko zavest (potrebami po domače oz.moški in hranca)..
Maček, zbejži proč čimprej, tole se ne bo dobro končalo.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Zginte ven iz moje poduhovljene teme vsi vi, ki sam na hrano mislite!
Vida Žabot lepo razloži, da ko si enkrat resnično povezan z višjo zavestjo, začnejo zemeljske potrebe bledeti.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Draga moja... alter moški žal še niso na višjem duhovnem nivoju. Vprašanje pa je če sploh kdaj bodo.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Važno, da se mojemu domačemu mačku vsakič dvigne rep, ko ga pobožam.
Pritepenih mačkonov ne potrebujem.
Aja pa raje imam zrezek 😆😆😆
Domač maček se je oglasu?Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Važno, da se mojemu domačemu mačku vsakič dvigne rep, ko ga pobožam.
Pritepenih mačkonov ne potrebujem.
Aja pa raje imam zrezek 😆😆😆
v prevodu -dobro se izpraznitCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Draga moja... alter moški žal še niso na višjem duhovnem nivoju. Vprašanje pa je če sploh kdaj bodo.
Čista resnica!!
Vendar, če dosledno upoštevava citat Dalailame iz tvojega podpisa, utegneva duhovno povzdigniti vsaj zadnja dva primerka, ki naju nenehno obletavata, saj očigledno želita piti nektar izkustva iz najinih cvetov.