Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lahko pa narediš isto kot jaz ( če si bolj na knap s časom oz. bolj lene narave ) - na Foto Tabor-u ti presnamejo iz kasete na dvd za 9 € ( 1 ura posnetka - nevem, kakšna je cena za daljše posnetke ).
Uuuu, hvala. Hitri odgovori, ampak glede na to, da sem, kar se tiče računalništva in te tehnologije, še v mali šoli, se bojim, da bo to za mene velik zalogaj. Moram prespat in premislit. Kaj pa kakšen kombiniran VHS predvajalnik z dvd snemalnikom??
Samo majhno opozorilo.
Število glav ni v neposredni povezavi s kvaliteto slike. Tretja in četrta glava se uporabljata za stoječo (pavza) sliko brez motenj (prečnih črt), ter za počasni posnetek.
Kakšen Sony ali Panasonic z dvema glavama bosta imela definitivno boljšo sliko kot nek "no name" rekorder s štirimi glavami.
Pred kratkim sem presnel VHS video s kasete na zračunalnik.
En kolega mi je posodil tole:
USB VHS to DVD Converter Adapter VIDEO CAPTURE CARD + program, ki zajema VIDEO CAPURE .
Drugi mi je posodil videorekorder in sem vse to presnel na računalnik-zunanji dsik.
Kvaliteta posnetka pa je zelo odvisna od starosti VHS kasete, oziroma zapisa na magnetnem traku.
Pri meni je bilo nekaj posnetkov dobre kvalitete, drugi pa bolj tak. Sem pa presnel eno kaseto, ki je bila posneta leta 1988. Kvaliteta dobra.
LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.