VHS/Hi8 v digitalni format

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Offtopic: iz "varnostnih" razlogov bi na tvojem mestu izkljucil GPS na aparatu. Verjetno ni treba, da vsi vedo tvojo lokacijo
smile-1.gif
(firbec in sem si ogledal exif)

Sicer ni nič nelegalnega - ampak sem zadevo vseeno uredil.

Sploh nisem mislil za to.. Ampak vseeno izdajanje domace lokacije vsakomur..
smile-1.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Eden od mnogih
Ja, od mnogih ki ima 5eur na uro. Iscem poceni, zato sprasujem ker imam cca 100ur za presneti.
Eni majo baje 5eur na celo kaseto.
Ce kdo pozna ceneje od 5eur/uro se priporocam ?

Jaz sem našel tole - o kvaliteti lahko poročam čez nekaj dni:
Presnemavanje

Sicer pa če imaš za 100 ur materiala se pomoje lahko pogajaš tudi pri tej ceni...

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ksz
če koga zanima, doma imam HDD DVD snemalnik z s-video in scart vhodom. včasih sem nanj priklopil video kamero ali videorekorder ter presnemaval kasete na DVD, zdaj ga pa že nekaj časa ne uporabljam in se mi samo praši. če je kdo zainteresiran, mu ga zastonj šenkam.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Evo, sem dobil ugodno elgato rešitev in naročil. Danes sem sprobal še eno staro kamero priklopit in je res simpl ko pasulj narejen. Še en dobr video dobim, pa začnemo
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Evo, sedaj lahko povem da je tale elgato zakon. Dobesedno naštimaš samo dolžino kasete, daš record in greš. Ko je konec oz ko se timer izteče neha snemat, te počaka, samo na koncu odrežeš še kar je bilo preveč posneto in daš finish. Za vsako kaseto ni več kot 5 min dela, če ne gledaš zravn :D