Imam vrata od nekega manjšega izdelovalca. Imajo pet točkovno zaklepanje in je potrebno kljuko potisniti navzgor. Izgleda, da sem tudi jaz odpadel pri kaki avtomatiki zaklepanja.Če se prav spomnim, so to Inlesova vrata (podobna (s steklom zgoraj) imamo doma - in bodo kmalu letela ven.....), tako da lahko njih povprašaš, če se to da.
A se ti mogoče dogaja, da moraš včasih tudi večkrat potisniti kljuko gor, da lahko zakleneš?
Kake izkušnje, predlog s poceni pvc vhodnimi vrati?
Za šupo bi nekaj potreboval. Problem je, da morajo biti črna... Vse kar kličem, od 600€ navzgor...
Gledam v bauhaus, merkur... bela, za ok ceno. Samo bi jih z zunanje strani moral polepit. To mi ni tak problem.
tako je, daj enmu ličarju špricnit v željeni RALNajceneje bo ravno v Baubauih. Glede barve pa ja..probaj se kako drugače znajti.
Pa si na ceni ostalih.tako je, daj enmu ličarju špricnit v željeni RAL
za 6mm sem prebral ja. Tudi dolžina je taka.vsaj 20 centi dolge, ali več, pa vrtaj s fi 6 mm
to bo "podaljšek hiše". Konstrukcija bo iz knauf profilov, oblečeno v pleh v imitaciji lesenih desk.
ker je že vse ostalo v podobni barvni kombinaciji, morajo tudi ta vrata biti črna.
To bo prostor za shranjevanje parih stvarih.
profile bom s turbovijaki pritrdil v steno hiše.
V profil kjer bodo vrata bom dal še les, da bodo vijaki prijeli.
projekt zaključen.Praviš..estetika je ku.rba..in to draga
ko narediš, se priporočam za fotko....da vidim kaj se da naredit s folijo.