Vgradnja SSD-ja

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Glede na to, komu je repliciral, ga zanima kako je z garancijo, če imaš en disk namesto dvd pekača.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Vpraša naj na servis, ampak po tej logiki velja enako. Tudi za dodajanje RAM-a velja, da garancija ostane, če pri tem ne razdreš ohišja - to informacijo imam izpred nekaj let - ASUS

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
To velja za menjavo HDD za SSD, kajne? Kako pa je z menjavo optičnega pogona z SSD?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
To velja za menjavo HDD za SSD, kajne? Kako pa je z menjavo optičnega pogona z SSD?

Sej a nimaš Thinkpada? Tam se to lepo zamenja.

Pa tudi če kaj crkne kje je problem? Zamenjaš nazaj optičnega, potem pa šele servis
wink-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Dokler ne odpiraš ohišja, po moje ne bi smelo biti težav.
Pokliči pooblaščeni servis.

Ja, Samsung ga pri nas nima oziroma so samo proxy
frown-1.gif

Se mi ne mudi, pred menjavo bom magari italijanski servis povprašal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Poglej na spodnjo stran prenosnika katere vijake imaš vse na voljo. Ponavadi je zraven celo narisano kaj se skriva za katerim vijakom.

vidoviti

Zelenc'
12. okt 2013
2
0
1
živjo, pred kratkim sem kupu soni vaio SVE14 model. ssd sem si že dal vgraditi, namesto namesto primarnega trdega diska, le-tega pa bi rad vgradil namesto optične enote.. ker sem trenutno na izmenjavi v Nemčiji v Dresdnu, ga bom kar sam vgradil. zanima me, kje lahko dobim ta pravi caddy, ker sem eno varjatno nosilca že imel, a je bil predebel, luknje so sicer ustrezale.

pa še eno vprašanje - ventilator se mi zaganja ko odfukan, ker procesor mi ob totalno normalni uporabi niha med 30 in 70 %.. zaenkrat imam rešitev, da ga bom ponastavil na tovarniške nastavitve in ponovno naložil windovse. ka bi lahko bil problem??

iskrena hvala za pomoč