Vgradnja park senzorjev Espace

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Prednost originalnih je vezava na CAN bus in avtomatski vklop pod določeno hitrostjo. Slabost, če temu lahko tako rečeš, je cena.

Pozanimaj se na Renaultu, če se sploh da samo dodat sprednje senzorje. Zna bit, da gre za celotno drugo centralo, kar pa stroške dvigne v višave.

Pri montaži enih senzorjev "kr tko" je za premislit, kdaj naj se vklopijo, ker stalno jih nočeš imet prižganih. Sam sem zmontiral pri sebi Valeov komplet, pa se sprednji senzorji prižgejo za 30 sekund po kontaktu in za 30 sekund po izklopu vzvratne prestave. To lahko reši dober štromar z relejem ali dvema.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.482
113
SV SLO
Varčuj raje za novo turbino in take stvari.
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Zadaj so že v originalu, bi jih pa dal še spredaj. Kako je z vgradnjo? Orginal? Ponaredek?

v espaca sem dal vgradit zadnje in sprednje. brezžični komplet. odlična zadeva. men mnogo bolj všeč kot original azdnji.

zadnji so seveda skoz v uporabi, za sprednje imam knof za priziganje, recimos max, galaxy imata tko. sprednje sem uporabil desetkrat

nakup in montaža.
avtocar menges..1A

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Zadaj so že v originalu, bi jih pa dal še spredaj. Kako je z vgradnjo? Orginal? Ponaredek?

v espaca sem dal vgradit zadnje in sprednje. brezžični komplet. odlična zadeva. men mnogo bolj všeč kot original azdnji.

zadnji so seveda skoz v uporabi, za sprednje imam knof za priziganje, recimos max, galaxy imata tko. sprednje sem uporabil desetkrat

nakup in montaža.
avtocar menges..1A
Cena? Brezžični? Kako pa to zgleda? Imaš kakšen link?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lahko ti pokažem avto..nimam nobenga linka. prišel sem tja in sem reku..prjatu, rad bi imel pi-pi-pi... ampak ne bom podiral avta. ker ne bom mel crickov. in je rkeu..ja ita..espace je itak smrt za vlect kable..edin po podvozju. pa problem k ga ams..nben set do sedaj ni dosegel tega kar bi ti rad..dolzina avta je mal problem. in so dal pi-pi-pi na rit, skatlo v bok, s emi zdi, spredi an spegu une crtice, potegnil strom in pika.
sprednje so dal nekam k akuju centralo, na levo stran, zraven esp knofa stikalo. ekrancek sem mel v armaturi. pa mi je pi-pi-pi bil premal, sem hotu gledat in so mi ga prestavili na armaturo kamor sem hotel.

tko to zgleda.

cena..res ne vem. dolgo nazaj. piklicte, vprasite. ce bi supinski nakup, kak evroc enej..boste povedal a bi mel, denar poslal, jaz se pa zmenim..nisem notranjc, da se zmenim, pol pa sam placam.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Razlika med originalnimi in kitajskimi senzorji je eno svetlobno leto. Pri kitajskih jajcih od senzorjev ti skoz vse piska. Po določenem času bi si jih kar odmontiral, ker postanejo moteči. Glej kaj si boš dal namontirat, stestiraj preden ti začnejo vrtat lukne v odbijač.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem zadovoljen. včasih v dežju..mal psikajo v tri dni..pa po dežju, ko je avto moker..ga pač obrišem in dela.

sem pa videl kako marsikater original piska ko zmešan za prazen nič

jaz, k sem picajzl do boga sem zadovoljen in bi zadevo vzel še enkrat takšno kot je..pa so mi mnogi strokovnjaki z zicnimi senzorji, ki so bili drazji od teh, svetovali da to pa ne bo delalo.