Vgradni računalniški zvočniki

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Rabim vgradne računalniške zvočnike! Sem upal, da bom lahko zmontiral avto zvočnike samo baje rabis ojačevalec..

V big bangu jih nimajo... prodajalec mi je svetoval da razderem računalniške zvočnike in membrano vgradim v mizo...

Raje bi kupil že original vgradne...

Help please, hvala!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi jaz mislim, da bo najbolje razdret računalniške zvočnike. Čeprav brez ohišja bodo katerikoli zvočniki zveneli bolj tak-tak. Kak si si pa to zamislil? Da bi jih vgradil na vodoravno površino in bi se samo mrežica videla? Ali na kakšno navpično površino?

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Vgradil bi jih v vodoravno mizo, in vidla bi se mreza! To je to... Problem je samo da eni nimajo za zazstavit...

cudi me da to nikjer ne prodajajo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No ja, nekega trga ni za to
wink-1.gif
Razstavit pa se dajo vsi, magari z žago, itak praviš, da ohišja ne boš potreboval. Mogoče bi bilo bolje, če bi kupil kake zvočnike, ki imajo ravno prednjo stranico in jih ''vtopil'' v mizo. Jaz imam recimo Creative T20 in imajo ravno sprednjo stran.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Za tak projekt so najboljši "avtomobilski" ovalci, pa jih priklopi na ojačevalec ki je stabilen na 4Ohm.

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
jih ne morem prikljuciti na ojacevalec...

Ne gre samo za vgraditev v mizo, gre za cel moj projekt (ki ga ne delim z vsemi), da bom lahko pustil mojo ogabno sluzbo
wink-1.gif