vgradna pečica

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
staro pečico bo počasi treba zamenjati z novo... peče se ne prav veliko.... kaka pizza vsake tolk časa, rebrca/pečenka 1x na mesec, sem in tja kak filan pšanček, občasno krompir in enkrat al pa dvakrat na leto kaka torta....
sem mal gledal, pa je tolk ene ponudbe, da me je kmalu vse minilo...
tale mi je nekak, še sam ne vem zakaj padla v oči....

kakšno mnenje, ideja, predlog....
hvala

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.516
-1.551
63
Mi smo ravno ta mesec zamenjali vse aparate, med drugim tudi pečico. Vzeli Bosch točno tega v linku. Zaenkrat super, z možnostjo podaljšanja garancije prek mybosch.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.748
2.745
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mi smo ravno ta mesec zamenjali vse aparate, med drugim tudi pečico. Vzeli Bosch točno tega v linku. Zaenkrat super, z možnostjo podaljšanja garancije prek mybosch.
Tale link ti ne dela več... Kako si zadovoljen po enem letu uporabe? Pri mami je crknila 4 leta stara in bo izgleda treba novo. Kakšna priporočila kaj kupiti in na kaj treba gledati pri nakupu, seveda razen 5 letne garancije?

Tale link ti ne dela več... Kako si zadovoljen po enem letu uporabe? Pri mami je crknila 4 leta stara in bo izgleda treba novo. Kakšna priporočila kaj kupiti in na kaj treba gledati pri nakupu, seveda razen 5 letne garancije?
fino je čaš maš suport pare, malo preglej upravljanja, kaj to bolj paše (mi smo želeli najbolj enostavno upravljanje, beri 2 vrtljiva, knofa je super edin z ritjo (je podpultna) ju lahko nehote rukneš in eden od njih vklaplja pečico). piroliza je tud okej, čeprav recimo če bi vedel da bom čez par let nabavil dyvo je ne bi vzel, bi vzel kak drug bombončk
pečica je smegova stara 5,5 let do zdaj bp

Žal samo dve leti.
Glede na to, da jo bo uporabljala mama in je tudi budget omejen in tudi ne potrebuje pirolize, je ta tvoja čist preveč, Nekaj okoli 400€ bi bilo super. Katera firma pa je top za pečice, katera mogoče izstopa po kvaliteti?
za 400 € poglej kak beko, whirlpool, e lux, čeprav......ikeo (delata electrolux in whirlpool sam je piko starejša tehnika in posledično cenejše)

Žal samo dve leti.
Glede na to, da jo bo uporabljala mama in je tudi budget omejen in tudi ne potrebuje pirolize, je ta tvoja čist preveč, Nekaj okoli 400€ bi bilo super. Katera firma pa je top za pečice, katera mogoče izstopa po kvaliteti?

poglej ene majo steam asistenco, zna biti koristna. Preveri kako je z garancijo (kolk jo da manufaktor, kako je z dokupom), lahk vržeš še en uč na harveynorman, če majo oni kaj daljšo garancijo (oni so jo dai svojcajt tudi do 7 let). MIslim da tudi z dokupljeno garancijo dobiš sposodbno zadevo za tvoj budget