Ma dej birokrat dojemi že - človek je zaspal. Ni prvi in ni zadnji sploh sedaj ko zaradi pomanjkanja marsikdo tolče tudi po 5 zaporednih 12 urnih šihtov.
ni prav, svet se pa tudi ne bo podrl
Garner oz. jambravec iz žirov - res je, imel sem tudi taxi službo, ukvarjal sem se še z več stvarmi. Za razliko od tebe sem človek ki rad uživa pri svojem delu. in ko me je zanimalo kako je voziti taksi sem se tega pač lotil. utajil sem kak promil davka ko sem nekajkrat koga peljal brez računa. Za razliko od nekaterih ki nič ne prijavijo - ampak to je njihova stvar in zaradi tega jaz nisem imel nič manj strank.
Taxija iz objektivnih razlogov nimam več, tisti ki me poznajo tudi vedo zakaj. Še evdno trdim da je taksist lep poklic in da sem uzival, je pa res da sem to počel ob redni sluzbi in je evrjtno tistim ki so na ulici 12 ur vsak dan kmalu dosti.
Ti pa si en navaden čudak (ostalih stvari ki si jih mislim ne bom pisal ker te ne poznam in bi ti morda storil krivico) ki stalno jamra in se smili sam sebi. in krade zrak ostalim delavnim. kmet.