Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti verjetno ne, ker kot sem razumel si brezposelen in država s teboj denar le izgublja.
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti verjetno ne, ker kot sem razumel si brezposelen in država s teboj denar le izgublja.
Kak si ti neizobražen, od kdaj pa brezposleni ne plačujejo davka. Vsi Slovenci plačujemo davke, pa naj bodo to otroc, dijaki, brezposelni, študentje, delavci, upokojenci....kamorkoli geš točt bencin, v trgovino po hrano, po obutev, vsepovsod je davk.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kak si ti neizobražen, od kdaj pa brezposleni ne plačujejo davka. Vsi Slovenci plačujemo davke, pa naj bodo to otroc, dijaki, brezposelni, študentje, delavci, upokojenci....kamorkoli geš točt bencin, v trgovino po hrano, po obutev, vsepovsod je davk.
Dejva ločit med DDV in dohodnino. Če tvoj edini dohodek predstavlja socialna podpora potem je tisti DDV ki ga plačaš kot da bi si država dala denar iz levega v desni žep. Ampak raje nahajva tu ker verjamem da bo razprava presegla tvoje zmožnosti dojemanja.
Ne vem ali si brezposelen ali ne. Dejstvo pa je da si čudak (vsak teden nov nick z novimi izjavami ki so kontradiktorne prejšnjim)
Je pa res da to ni topic tako da bolje da nehava.
Menda ti ni ljubše če po cestah serje...... Naj spi in pusti državljane pri miru....Citat:
Uporabnik garner pravi:
In mi plačujemo take lenuhe