Vestni delavec

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=58808

grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vsaj malenkost bolj diskretno lokacijo bi si lahko izbral za svoj dnevni počitek.
hysterical-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Ampak tale posnetek more bit star najmanj dve leti. Ker tam kjer se vidi balon zdej stoji nov avtobusna postaja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Pa ne morš pri belem dnevu no..... no sej se lahko sedaj pogovarjamo da je mroda bil na malici, sam pol naj gre na postajo dremat če že. Ahjej - se zgodi, ni pa dobra reklama =)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ti verjetno ne, ker kot sem razumel si brezposelen in država s teboj denar le izgublja.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti verjetno ne, ker kot sem razumel si brezposelen in država s teboj denar le izgublja.

Kak si ti neizobražen, od kdaj pa brezposleni ne plačujejo davka. Vsi Slovenci plačujemo davke, pa naj bodo to otroc, dijaki, brezposelni, študentje, delavci, upokojenci....kamorkoli geš točt bencin, v trgovino po hrano, po obutev, vsepovsod je davk.

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ja ampak dokler si brezposelen, prav velikega profita s tabo nima kvečjemu strošek. Od kje potem tebi za plačevanje davkov?

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Sam ne vem za kerga ti to govoriš na splošno ali individualno....btw jest že nisem brezposelen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Kak si ti neizobražen, od kdaj pa brezposleni ne plačujejo davka. Vsi Slovenci plačujemo davke, pa naj bodo to otroc, dijaki, brezposelni, študentje, delavci, upokojenci....kamorkoli geš točt bencin, v trgovino po hrano, po obutev, vsepovsod je davk.

Dejva ločit med DDV in dohodnino. Če tvoj edini dohodek predstavlja socialna podpora potem je tisti DDV ki ga plačaš kot da bi si država dala denar iz levega v desni žep. Ampak raje nahajva tu ker verjamem da bo razprava presegla tvoje zmožnosti dojemanja.

Ne vem ali si brezposelen ali ne. Dejstvo pa je da si čudak (vsak teden nov nick z novimi izjavami ki so kontradiktorne prejšnjim)

Je pa res da to ni topic tako da bolje da nehava.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Dejva ločit med DDV in dohodnino. Če tvoj edini dohodek predstavlja socialna podpora potem je tisti DDV ki ga plačaš kot da bi si država dala denar iz levega v desni žep. Ampak raje nahajva tu ker verjamem da bo razprava presegla tvoje zmožnosti dojemanja.

Ne vem ali si brezposelen ali ne. Dejstvo pa je da si čudak (vsak teden nov nick z novimi izjavami ki so kontradiktorne prejšnjim)

Je pa res da to ni topic tako da bolje da nehava.

OFF: Vedno in vedno nekdo začne "ti si pa tisti čudak s tax-ijem, jest to vestno delam na črno in mam več profita v 1 dnevu, kot pa ti v 1 tednu"

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Fant videt zmatran. Si ne predstavljam kaj bi se zgodilo, da bi mene tako dobili spati. Hm....on je pa še posnet in državna služba.
smile-1.gif
Da se je le naspal in potem spočit koga rešil iz zagate.