Tisti, ki gledajo na vsak cent jih seveda ne menjajo. Tisti, ki naredijo kot je treba menjajo vse.A jermenico se vedno menja pri velikem servisu?
Al misliš da se jermenice (ležaji) ne znucajo v tistih kilometrih kaj je predvideno za menjavo?
Tisti, ki gledajo na vsak cent jih seveda ne menjajo. Tisti, ki naredijo kot je treba menjajo vse.A jermenico se vedno menja pri velikem servisu?
izdaš mikrolokacijo tega audijevega servisa?Moraš vedeti, da na audijevem servisu delajo ljudje s pesmijo na ustnicah in ljubeznijo v srcu. In to se plača. Topel objem na koncu je gratis.
Poetovioja tko lupijo že vsa leta.. sem gledal podobne račune, ko je moja vozila audijevo kanto na pooblaščenca.. ko sem jo vprašal zakaj vozi tja mi je vedno odgovorila -da imam garancijo.. no ko je crknil menjalnik katerega so servisirali - seveda napačno, krivda je bila njihova - o garanciji niso želeli slišati ničesar
To z ploščicami je totalen nateg, menjava zavornih čeljusti pri 60k km je skregano z vsako logiko..
Malo služi? Tole je ropanje sredi belega dne.. Napiši še za kater servis gre, izgleda mi kot nategunska autodelta v LJ.
Zavorno je to? Pojma nimam.. meni mehanik pokaze prazne skatle, delo je 30 eur in to je to... liter olja po kulturni ceni, pa verjetno bi se za garancijo zmenil prej, kot na pooblascencu - ki mi ni mogel orig.programa prepisat zaradi dieselgate afere, pa povozit cipanja...ker baje ni slo.Denis kam pa natočijo 2 deci shella? kr tako malo?
Če ti ga ta dela na črno brez računa nimaš garancije. Če maš srečo in vtrga jermen so stroški tvoji. Če ti da račun pa ni razlike.)
Pa recimo, da mi bo za delo vzel 335€ (za lažji izračun), še vedno mi ostane 500€.
In kaj bi bil uradni servis boljši od tega? Razen vpisa v elektronsko knjigo?
Se strinjam. Ampak, daj mi reči, koliko pa je šanse, da odtrga jermen v 4 letih in pol po cca. 60000 prevoženih?Če ti ga ta dela na črno brez računa nimaš garancije. Če maš srečo in vtrga jermen so stroški tvoji. Če ti da račun pa ni razlike.
Ja, to je pa druga plat zgodbe.Ni res. Ko nekaj odleti najdejo vse možne načine, da nisi kriv. Sem imel pred leti podobno sceno. Sem že hotel dat tožbo pa sva z kolegom sama porihtala menjalnik, ker se mi z mongoloidi na pooblaščencu ni dalo več drkat.
Ne dosti. V bistvu so zlo male. Kaj pa če glih ti dobiš tega s felerjem. Jaz porihtam vse familijarne avte razn zobatega. To dam vedno tja kjer sn delal zaradi garancije.Se strinjam. Ampak, daj mi reči, koliko pa je šanse, da odtrga jermen v 4 letih in pol po cca. 60000 prevoženih?
.