Veliki plakati za na steno

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Iščem plakate za na steno, da malo popestrim sodelavkino pisarno...ampak une res velike, najmanj 100 x 70 cm, še raje pa večje oz daljše..vem da so jih včasih imeli tudi recimo v Šparu, pa v kakih papirnicah...morda se na netu kaj dobi?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kaj vem...lahko narava, lahko pomankljivo oblečeni desci, kake teme z otroci...moral bi jih videti da se odločim.

Se spomnim da so imeli včasih v Šparu plakate cirka 1,5m x 0,5m ali podobne dimenzije. Recimo ležeča slika, čez celo sliko mega sendvič, na enem koncu pa mali otrok ki ga je kao začenjal jesti...tisti mi je bil ful dober . Kaj takega da te razveseli ko ga pogledaš.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zdaj imaš tega povsod dovolj, pri nas ob cesti so posekali 4 drevesa in postavili 4x3m velik pano s pahorjevim obličjem. če prideš zvecer, ti ga pomagam odlimat.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja z volilnimi plakati pa hudo dvomim da bi bila zadovoljna.
hysterical-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Če ti kdo odstopi kako dobro fotko v orenk resoluciji, lahko daš delat zadevo sam. Meni se zdi to najboljša ideja, ker vsaj kolikor sem jaz kdaj gledal, so motivi bolj kot ne krneki, niti ni neke blazne izbire kar se tiče teh posterjev. Tako maš pa unikat, ki ga noben drug nima.

Malo povprašaj, mislim da imamo kar ene par dobrih fotografov tukajle. Daš potem splotat (digitalni tisk), pa recimo kaširanje (3mm forex), mat plastificiranje te pride B1 (70x100) - samo še na steno daš - že od 40€ se da. Lahko pa tut samo splotaš pa daš uokvirit...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Če želiš varianto, kot jo je omenil Fiatista, piši na zs. S tem, da te pride še ceneje, če bi kaširal na "kapa" ploščo, namesto na "forex".

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Forex je trd PVC material namenjen zunanjemu oglaševanju, odporen na vodo. Kapa je je material, ki ima na zunanjih straneh "papir" vmes je penasto polnilo, namenjeno notranjemu oglaševanju.