Verjetno je to bilo izobešeno v času covida, ampak vseeno zanimivo, če gledaš iz stališča bolnega državljana.
Poglej priponko 62814
Zakaj bi popolnoma zdrav hodil k zdravniku
Verjetno je to bilo izobešeno v času covida, ampak vseeno zanimivo, če gledaš iz stališča bolnega državljana.
Poglej priponko 62814
Na klepet? Da ne bi oninod dolgcasa potrebovali zdravnika...Zakaj bi popolnoma zdrav hodil k zdravniku
Na klepet?
Ja, ampak to je tvoj problem, ne njenEdini problem je ker zraven nadomestne piše da ne dela več v ZD
Ja, ampak to je tvoj problem, ne njen
Videl sem vse ko sem videl itjevca iz ukcja ki je vzel tiskalnik s prazno kartuso, ga odklopil pa nesel na pogodben servis zamenjat.zato ker mora vsako lokalno IT podjetje mal zaslužit.... in take javne ustanove so idealne za molžo.
kaj pa pričakuješ od nekoga na minimalcu, ki mu vsi težijo 24/7/365 ?Videl sem vse ko sem videl itjevca iz ukcja ki je vzel tiskalnik s prazno kartuso, ga odklopil pa nesel na pogodben servis zamenjat.
ZZZS je kriv, ker državnim zdravstvenim zavodom plačuje račune za bolano predrage storitve/zdravstveni material.ZZZS je kriv ker plačuje slabo izvedene storitve... na servis avta iz zavarovanja ne čakaš več let, tam jim vse teče precej ok, čudno ne?
kaj pa pričakuješ od nekoga na minimalcu, ki mu vsi težijo 24/7/365 ?
ja ampak vmes je pa navadi še en notranji "računalničar"Prej ima UKC neko pogodbo z zunanjim izvajalcem, kateri jim rihta take reči - za dobre denarce.
Dokazi to. IMO dejansko ne znajo zrihtat.
Ta je bla mocna jaZmenili so se, da se čez 14 dni spet dobijo.
Verjetno je tako, kot za tiste operacijske mize, ko so zahtevali zelo kratke odzivne čase serviserjev, vse dni v letu. Takrat gredo cene v nebo. Že takrat so bila vprašanja, zakaj ne izobrazijo svojih zaposlenih vzdrževalcev, ki so itak dežurni.Prej ima UKC neko pogodbo z zunanjim izvajalcem, kateri jim rihta take reči - za dobre denarce.